AMSS kamere – trenutno stanje na granicama uživo

AMSS kamere pružaju jasan uvid u stanje na graničnim prelazima uživo. Putem našeg sajta možete posmatrati kamere na granicama tokom vožnje i proveriti kakvo je trenutno stanje na graničnim prelazima, pa prema potrebama promeniti rutu putovanja. Proverite kamere AMSS-a i uživajte u lagodnom putovanju!

Trenutno stanje na granicama – proverite uživo kamere na graničnim prelazima

AMSS kamere vam omogućavaju trenutni prikaz stanja na granicama, što će vam pomoći da efikasnije planirate vaše putovanje, u skladu sa trenutnim opterećenjem saobraćaja na granicama.

Trenutno stanje na graničnim prelazima – video nadzor kamere uživo granice – na sledećim lokacijama:

Rectangle 57

Kamere na graničnim prelazima – AMSS kamere uživo

MUP Republike Srbije, Direkcija policije, Uprava granične policije i Auto Moto Savez Srbije omogućili su građanima da prate uživo kamere na graničnim prelazima, čime je znatno olakšano planiranje vozačima bilo da je u pitanju službeno ili putovanje na odmor.
AMSS granični prelazi – kamere pružaju uvid u sledeće granične prelaze:

Granični prelaz Horgoš kamere – Srbija-Mađarska;

Granični prelaz Preševo kamere- Srbija-Severna Makedonija;

Granični prelaz Gradina kamere – Srbija-Bugarska;

Granični prelaz Batrovci kamere – Srbija-Hrvatska.

Kamere AMSS za prikaz trenutnog stanja na graničnim prelazima urađen je u zajedničkoj akciji sa MUP-om Republike Srbije, a kamere na graničnom prelazu snimaju izlaze iz države ka Mađarskoj, Bugarskoj, Hrvatskoj i Makedoniji, kao i ulaze u Republiku Srbiju iz pomenutih zemalja.

Provera kamera na granicama za udobnije i efikasnije putovanje

Vozačima se preporučuje da uvek pre polaska bilo na poslovni put, bilo na odmor, provere aktuelno stanje na graničnim prelazima, kako bi izbegli gužvu na granici i kako bi vremenski optimizovali svoje putovanje.

Postavljene kamere na pomenutim graničnim prelazima daju uživo video strimove u non-stop 24/7 režimu rada, pa tako uvek možete odabrati granični prelaz sa najmanje saobraćajne gužve i time drastično smanjiti vreme čekanja na granici.

AMSS kamere i trenutno stanje na graničnim prelazima mogu pomoći vozačima u efikasnijem planiranju svog putovanja, a svakako je dodatna preporuka da se vozači takođe informišu i o stanju na putevima, aktuelnim građevinskim i drugim radovima na pojedinim deonicama puta, kako bi planirano putovanje proteklo bez iznenađenja.

Odaberite video nadzor i za vaše domaćinstvo ili poslovni objekat

Ukoliko imate drugih video nadzor potreba za vašu kuću, firmu, vikendicu, auto – slobodno nam se obratite putem kontakt formulara, a naši eksperti će vam besplatno dati preporuke za planiranje, projektovanje i za kupovinu željenog nadzor rešenja.

Ukoliko niste sigurni prilikom izbora adekvatne tehnologije, video nadzor kamere i druge opreme, kao i same strukture željenog sistema, stojimo vam na raspolaganju za besplatne konsultacije, savete i preporuke kako bismo zajedno sa vama pronašli optimalno rešenje, koje je u skladu sa vašim video nadzor potrebama i sa planiranim budžetom.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije.