Granični prelaz Horgoš kamere

Horgoš kamere na graničnom prelazu vam omogućavaju da tokom 24h dnevno pratite stanje na granici Horgoš na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj i u suprotnom smeru. Granični prelaz Horgoš kamere će vam pokazati da li je gužva ili ne, pa prema tome možete prilagoditi vreme polaska na put!

Kamere granični prelaz Horgoš – pratite stanje na granici Horgoš 24h dnevno

Granični prelaz Horgoš jedan je od najfrekventnijih po pitanju saobraćaja, odnosno ulaza i izlaza iz zemlje, kako državljana Srbije, tako i drugih prolaznika koji Srbiju koriste za tranzit.

Kamere Horgoš uživo vam omogućavaju da tokom 24h svakog dana u godini pratite stanje na ovom prelazu, što je posebno važno kada se gužve najviše očekuju, najčešće oko praznika.

Horgoš, ulaz u Srbiju iz Mađarske

Horgoš, izlaz iz Srbije u Mađarsku

Stanje na graničnom prelazu Horgoš i drugim prelazima u Srbiji

Video nadzor Horgoš zadužen je za kontrolu stanja pred granični prelaz za sve koji to žele da urade i to potpuno besplatno.

Pored toga, MUP Republike Srbije, Uprava granične policije, Direkcija policije i AMSS su svim građanima Srbije omogućili da posmatraju AMSS kamere – svi granični prelazi kamere, te tako sebi olakšaju planiranje putovanja.

Pored Horgoša (Mađarska granični prelaz), uživo kamere možete proveravati i uvideti kakvo je stanje na sledećim prelazima:

Bilo da ste se zaputili ka Mađarskoj, Bugarskoj, Makedoniji, Hrvatskoj ili se možda baš suprotno, vraćate iz ovih zemalja, na raspolaganju imate live prenos sa granica gde u svakom trenutku možete proveriti da li je gužva i koliko su prometni granični prelazi.

Video kamere Horgoš – odlična asistencija za putovanje

Svako svoje putovanje za ili kroz Mađarsku možete planirati na osnovu toga kakvo je stanje na granici Horgoš.

Mogućnost da u svakom trenutku uz Horgoš kamere uživo pogledate kakve vas gužve očekuju, smanjuje šanse da upadnete u istu, ali i povećava verovatnoću da će se granični prelaz rasteretiti, s obzirom da će putnici koristiti druge prelaze ili kretati kasnije na put kada vide kolika je gužva.

Ukoliko vam primera radi Horgoš 1 kamera pokaže da su ispred prelaza ogromni redovi, proverite Horgoš 2 kamere i eventualno promenite rutu putovanja, te uštedite na vremenu.

Video nadzor kamere i za vaše domaćinstvo ili poslovni prostor

Stanje sa Horgoš kamera live možete pratiti i na našoj online prodavnici kamera za video nadzor.

Pripremili smo i odličnu ponudu kamera za video nadzor naprednih mogućnosti i pouzdanih brendova. Budite slobodni da nas kontaktirate i dodatno se raspitate o tome kakva je namena video nadzor elemenata, kompatibilnost sistema ili bilo šta drugo, a mi ćemo se potruditi da vam damo najbolje moguće odgovore i preporučimo nadzorni sistem prema vašim potrebama i mogućnostima.