Aetek

Aetek je jedan od lidera po pitanju proizvodnje PoE proizvoda za umrežavanje kamera i drugih uređaja u nadzornim sistemima. Praktična su rešenja za umrežavanje različitih PoE uređaja bilo da se nalaze unutra ili spolja, kao i kada su na velikoj udaljenosti. Pogledajte ponudu kompanije Aetek kod nas i poručite online!

Aetek nudi najbolja networking rešenja

Kompanija Aetek sa sedištem u Tajpeju, na Tajvanu, osnovana je 2015. godine i profesionalni je proizvođač i distributer mrežne opreme za video nadzor, koja olakšava umrežavanje i povezivanje elemenata u sistemu.

Napredne mrežne solucije koje nudi Aetek posebno su se pokazale korisnim u video nadzor industriji, dok svoju upotrebnu vrednost pronalaze za nadzorne sistem u industrijskim i objektima kritične infrastrukture.

Pogledajte kompletnu ponudu Aetek uređaja kod nas

Naša online prodavnica opreme za video nadzor je pripremila za svoje kupce odličnu ponudu PoE svičeva i druge opreme ovog brenda.

Pomoću Aetek svičeva je moguće povezivati IP kamere različitih brendova unutar jednog sistema. Aetek PoE svičevi se mogu koristiti po svim vremenskim prilikama, jer su otporni na spoljne uticaje, dok mogu napajati udaljene kamere i na preko 100m razdaljine. Power over Ethernet switch se napaja pomoću jednog mrežnog kabla.

Osim neupravljivih svičeva sa 5/8/16/24 portova, kompanija je razvila upravljive modele kojima se upravlja putem grafičkog interfejsa. Oni čine posebnu grupu pod nazivom L2 Smart & L2 +upravljivi svičevi sa DMS softverom za upravljanje.

Pored svičeva, ovaj proizvođač je poznat po svojim inovativnim PoE ekstenderima za produžen domet signala, kao i po odličnim kućištima za box kamere.

Online prodaja Aetek proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu proizvoda PoE svičeva kompanije Aetek i drugih proizvoda, pa odaberite korisne uređaje za kvalitetno umrežavanje sistema video nadzora. Cene su na sajtu istaknute proed svakog proizvoda, te maksimalno prilagođene karakteristikama i specifikacijama koje poseduju.

Nakon što uporedite artikle i odlučite se, kupovinu možete obaviti online i samo sačekati dostavu na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku. Pored dostave Power over Ethernet svičeva i druge opreme, vršimo i uslugu montaže zajedno sa obukom u saradnji sa licenciranim partnerima.

Pogledajte i ponudu drugih brendova u našem asortimanu: Hikvision, Dahua i mnogi drugi.