Arenti video nadzor

Arenti je kompanija za proizvodnju pametne opreme za video nadzor sa sedištem u Holandiji, koja na tržište plasira sigurna, jednostavna i pametna rešenja, sa pristupačnim cenama. Poseban osvrt kompanije jeste na IoT smart home uređajima za veću stopu sigurnosti uz savremene produkte. Pogledajte ponudu i poručite online!

Brend Arenti sa naprednim sigurnosnim rešenjima za vaše domaćinstvo

Kompanija Arenti sačinjena je tima stručnjaka iz oblasti video nadzora, pri čemu preko 100 inženjera redovno radi na plasiranju rešenja za video nadzor opremu za veću stopu bezbednosti u vašem domaćinstvu koja su:

  • jednostavna za korišćenje;
  • povoljna;
  • sa implementiranim naprednim tehnologijama IoT (Internet of things).

Arenti Technology

je vodeća grupa kada su u pitanju napredna pametna rešenja za video nadzor, sa preko 30 godina iskustva u ovoj oblasti.

Prosečnom korisniku je izuzetno važno da može jednostavno kontrolisati video nadzor sistem u svom domaćinstvu, što jeste i jedan od glavnih postulata prilikom proizvodnje u ovoj kompaniji.

Možete se odlučiti za odabir uređaja koji se povezuju pomoću kablova ili za WiFi kamere i bežično povezivanje. Sistem ćete nakon kupovine i dostave jednostavno i sami moći da montirate, a sve što vam je nakon toga potrebno jeste jedna aplikacija na telefonu radi upravljanja.

Online ponuda Arenti kamera za video nadzor

Arenti video nadzor pruža veliki broj opcija kada su u pitanju kamere za video nadzor za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, kao i kamere za nadzor vaših mališana.

Posebno se ističe Arenti Smart Home serija nadzornih kamera i video interfona za “uradi sam” primenom, s obzirom na jednostavnost instalacije i korišćenja. Wifi Arenti Dome1 smart home kameru ćete jednostavno montirati na zid, sto ili plafon, dok je snimanje u 2K UltraHD 4MP rezoluciji i skladištenje memorije na SD kartici od 256 GB.

Dome1 smart home kamera u kombinaciji sa video interfonom predstavlja pametnu IoT opremu koja pruža: detekciju ljudskog pokreta, zvuka, dovsmerni audio, starlight tehnologiju za noćni režim, Micro SD, ali i kompatibilnost sa Amazon Alexa i Google Assistent aplikacijama.

Cene i prodaja Arenti kamere i opreme za video nadzor

Na našem sajtu su pored proizvoda u ponudi istaknute cene, tako da ih jednostavno možete uporediti sa drugim cenama i specifkacijama uređaja. Prodaja se obavlja online i biće vam potrebno svega nekoliko minuta da je obavite. Dostavu vršimo na kućnu adresu!

U saradnji sa licenciranim partnerima, obavljamo i kompletnu uslugu montaže i obuke za korišćenje, uz dodatnu naplatu.

Pogledajte i ponudu kada su u pitanju drugi brendovi na našoj online prodavnici opreme za video nadzor: