Dahua kamere i oprema

Dahua kamere i oprema Dahua (alhua) Technology Co kompanija, kao jedan od lidera na tržištu opreme za video nadzor nudi savremena, inovativna i pametna rešenja za sigurnost i bezbednost u vašem domu i različitim industrijama. Kod nas možete pronaći najbolju opremu Dahua brenda, odabrati i poručiti online, dok dostava stiže na kućnu adresu!

Dahua video nadzor – globalni lider za video bezbednosnu i pametnu opremu za nadzor

U želji da pruži najbolja rešenja za korisničke potrebe i aktivno učestvuje u digitalno-inteligentoj transformaciji mnogih industrija, kompanija Dahua je 2021. godine pod okriljem slogana “Dahua Think” usmerila svoje poslovanje na poboljšanje pametnih bezbednosnih sistema firmi i gradova za video nadzor.

Kompanija Dahua Technology Co istražuje najbolje mogućnosti i prilike da unapredi poslovanje kada su u pitanju video tehnologija, pametna bezbednost od požara, pametno skladištenje, sigurnosna provera, pametni ekrani, kontrola i termalna slika.

Dahua je jedan od lidera na svetskom tržištu kada je u pitanju CCTV oprema i pametna IT tehnologija za pružanje usluga video nadzora. Glavne prednosti Dahua brenda jesi raznovrsna rešenja za krajnjeg korisnika za video nadzor domaćinstva, ali i za velike kompanije u oblastima kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo, finansije i maloprodaja.

Dahua, mnogima zbog izgleda loga poznatija i kao alhua, sa svojim naprednim rešenjima za video nadzor učestovovala je u globalno važnim projektima kao što su China International Import Expo, the Rio Olympics, G20 Hangzhou Summit, Vatican City Project i mnogi drugi.

Misija, kada je u pitanju nadzor Dahua kompanije, jeste da korisnicima nadzornih sistema obezbedi sigurniji život na jednostavniji način uz pametna rešenja!

Dahua Srbija – odlična ponuda proizvoda brenda Dahua na našoj online prodavnici

Dahua video nadzor oprema visokog kvaliteta i mogućnosti može se pronaći na našoj online prodavnici opreme za video nadzor. Pripremili smo najsavremenije raznovrsne Dahua kamere za nadzor kuće, video nadzor zgrade ili poslovnog prostora, pa tako možete odabrati u skaldu sa potrebama:

Možete se odlučiti za Dahua kamere pojedinačno, ali i naši Dahua nadzor kompleti mogu biti vaši kada želite da se kompletno opremite uz jednu kupovinu.

Pored Dahua kamera Dome ili Bullet oblika visoke rezolucije i režima za noćno snimanje, u vašem kompletu se mogu naći potrebni Dahua snimači za snimke visoke rezolucije i jednostavno povezivanje sa drugim uređajima, kao i dodatna mrežna oprema za video nadzore, kablovi i drugo, za uspostavljanje kompletnog i nezavisnog nadzornog sistema.

Pripremili smo odličnu ponudu Dahua Hac, Dahua HDCVI i drugih modela kamera, pa vas pozivamo da je pogledate i odaberete.

Dahua kamere cena i prodaja

Ukoliko su vam potrebne kamere Dahua cene su na našoj online prodavnici opreme istaknute pored proizvoda. Možete ih u samo nekoliko klikova uporediti sa specifikacijama koje ima kamera Dahua ili sa drugim modelima kamera za video nadzor i nakon toga doneti odluku o kupovini.

Za još više informacija budite slobodni da nas kontaktirate i ukažete na vaše potrebe. Mi ćemo prema vašim željama i mogućnostima kreirati najoptimalniju ponudu.

Dahua kamere prodaja online

Kada se odlučite za Dahua, odnosno alhua kamere, kupovina se obavlja putem sajta u svega nekoliko koraka. Nakon kupovine Dahua video kamere ili kompleta nadzorne opreme ovog brenda ili bilo kojih drugih proizvoda, dostavljamo artikle na kućnu adresu!

Uz doplatu, u saradnji sa našim licenciranim integrator partnerima vršimo i uslugu montaže i obuke o načinu korišćenja opreme i kamere Dahua brenda. Pogledajte i ponudu naših drugih brendova kao što su Hikvision, TVT i DVC.