DoorBird

DoorBird je nemački proizvođač pouzdanih i kvalitetnih interfonskih rešenja, kojima se može upravljati sa udaljenih lokacija preko pametnih uređaja. Proizvodnja pametnih interfona je DoorBird kompaniju dovela na prvo mesto u Evropi u ovom segmentu nadzornih rešenja. Pogledajte koje smo proizvode pripremili u našoj ponudi i poručite online!

DooBird kao lider na tržištu za napredna interfonska rešenja

DoorBird je kompanija iz Nemačke, koja je kao lider na tržištu kada su u pitanju video interfoni postavila visoke standarde, zbog čega proizvode ove kompanije koriste sofisticirani rezidencijalni objekti, ali su česti i za kućnu upotrebu.

Lansiranjem svog prvog interfonskog sistema “miintercom” 2010. godine, DoorBird izlazi na svetsku scenu i u godinama koje slede, tačnije 2013. i 2014., dobija međunarodna priznanja i nagrade.

DoorBird velikim brojem rešenja kreira opcije za video nadzor za rezidencijalne objekte, kuće, zgrade, poslovne objekte, ali i velika industrijska okruženja. Nemački proizvođač kreira IP video interfone, koji vam omogućavaju da vidite svoje posetioce, razgovarate sa njima i otvorite im vrata sa pametnih telefona i tableta.

DoorBird interfoni kao praktična i moderna rešenja

Između ostalih proizvoda, u poslednjih nekoliko godina se posebno istakato model DoorBird D2101WV sa touch-free pozivnim modulom. Ova opcija je omogućila beskontaktno video pozivanje, odnosno jednostavno mahanje ispred interfona kako bi se aktivirali pozivi ka korisniku i bio odobren ulaz u objekat. Naročito efikasno rešenje za bolnice i zdravstvene ustanove za vreme pandemije, kada je ovaj model i nastao.

Prilikom upotrebe ovog, ali i drugih modela DoorBird IP interfona, na vašem pametnom telefonu ili tabletu možete primati obaveštenja gde god da se nalazite i odatle upravljati.

Montiranje se obavlja na postojeći sistem napajanja. Door Station se postavlja blizu vrata i povezuje sa internet ruterom, a koristi se tehnologija bankarske enkripcije.

Mnogobrojne prednosti korišćenja DoorBird sistema:

  • efikasnije primanje dostavnih paketa – razgovarajte sa dostavljačem gde god da se nalazite i dajte mu instrukcije;
  • audio i video pozivi omogućeni su korisnicima putem “Push Notification” opcije;
  • besplatno Cloud snimanje u HD-u.

Cene i online prodaja DoorBird video interfon sistema

Cene su istaknute na sajtu pored svih proizvoda i omogućavaju vam da ih jednostavno uporedite sa specifikacijama. Prodaja se obavlja online u samo nekoliko koraka, dok dostavu vršimo na kućnu adresu.

Uz doplatu možete obezbediti usluge montiranja i obuke oko korišćenja sistema, koju obavljamo u saradnji sa licenciranim partnerima.

Istražite našu online prodavnicu video nadzor opreme i poručite po najboljim cenama! Pogledajte i šta smo pripremili kada su u pitanju drugi veliki brendovi, kao što su Hikvision, Dahua, TVT, DVC i ostali.