DVC kamere i oprema

DVC kamere i oprema za video nadzor regionalnog brenda Digital Video Communication, Alarm Automatike, pružaju odlična bezbednosna rešenja za stanove, srednje i velike poslovne objekte. Tehnologija poslednje generacije, pouzdane komponente sistema i najveće moguće performanse svih elemenata. Poručite online i sačekajte dostavu!

DVC video nadzor – regionalni lider za video nadzor i interfone

Od 2003. godine kada je prodat prvi DVC video nadzor sistem kompanije Alarm Automatika, pravilno planiranje i realizacija inovativnih funkcionalnosti uređaja i sistema dovelo je ovaj brend do titule jednog od regionalnih lidera kada su u pitanju nadzorni sistemi.

Danas, 20 godina kasnije, prodato je preko 500.000 uređaja i opreme DVC brenda.

DVC kamere i druga oprema instalirani su u velikom broju objekata i ustanova širom našeg regiona, a samo neki od njih jesu Naftna industrija Srbije, Pijace Sarajevo, Pošta Crne Gore, Podravka, zatvor u Prilepu.

Prethodno, DVC video nadzor oprema bila je namenjena pretežno za manje sisteme i domaćinstva, dok je napretkom analitičkih funkcija sistema došlo i do porasta ugradnje u većim objektima kao što su tržni centri, benzinske pumpe, banke itd…

Širok asortiman DVC video nadzor rešenja

Alarm Automatika

je radila na unapređenju DVC IP kamera, DVC Analogne HD kamere i svih ostalih elemenata koji čine sistem oko ove dve tehnologije. Takođe, odlična rešenja za dvožične, bežične, hibridne i IP video interfone kompatiblne sa sistemima nadzornih rešenja za povećan stepen bezbednosti objekata.

DVC analogne kamere odlične su za one koji žele visok kvalitet snimka, ali ne i da menjaju postojeću analognu infrastrukturu, dok mrežni IP sistemi korisnicima daju napredne mogućnosti kao što su odličan kvalitet slike do 8MP, identifikacija osoba, uočavanje lica i drugih detalja na snimku, video analitiku, Smart H.265 kompresiju, PoE napajanje.

Potrebno je naglasiti da IP DVC kamere dolaze u 5 različitih kategorija formiranih prema mogućnostima kamera: Speed, Start, Smart, Supreme i najbolja Special grupa proizvoda.

Posebno se u Special klasi idzvaja panoramska kamera i njena Starlight tehnologija sa 4 odvojene kamere i savršenu sliku pri slabijem osvetljenju. Pored Starlight tehnologije, vredne pomena definitivno jesu Exrteme Dark koja takođe pruža vrhunsku sliku u mraku, dok FishEye šestougaona kamera montirana na plafon snima u opsegu od 360 etepeni.

Kada su u pitanju interfoni, oni su dostupni u 2easy tehnologiji, koja omogućava korišćenje postojećeg ožičenja, što olakšava instalaciju. Pored toga, omogućava i napredne funkcije poput PIN i RFID kartice, integraciju sa video nadzorom, mobilni nadzor…

DVC video nadzor i DVC kamere cena i prodaja online

Cene DVC kamera, nadzorne opreme i intefona prilagođena je mogućnostima i karakteristikama ovih elemenata. Viša cena prati naprednije uređaje, ali ćete dobiti i mnogo više funkcionalnosti kao krajnji korisnik prilikom upotrebe.

Prodaja DVC kamera i druge opreme obavlja na našoj online prodavnici video nadzor opreme, dok dostavu vršimo na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku. U saradnji sa našim licenciranim integrator partnerima vršimo instalaciju, montažu i programiranje sistema tehničke zaštite i obuku korisnika za rukovanje sistemom.

Budite slobodni da nas kontaktirate i raspitate se o proizvodima, kao i mogućnostima koje imaju.