Hikvision kamere i oprema

Hikvision kamere i oprema – renomirani kineski proizvođač opreme za video nadzor, Hikvision, nudi pametna i raznovrsna rešenja za poslovne prostore, krajnjeg korisnika i javnu bezbednost. Obezbedili smo odličnu ponudu brenda Hikvision, pa istražite kompletan asortiman i poručite online. Oprema će biti na vašoj adresi u kratkom roku.

Hikvision video nadzor – jedan od lidera na tržištu nadzorne opreme

Kao jedan od pionira u razvoju video nadzor opreme, Hikvision radi na unapređenju tehnologija kao što su veštačka inteligencija, big data, video tehnologija, video codec za kompresovanje sadržaja, itd…

Uprkos razgranatosti poslovanja, video nadzor tehnologija je za Hikvision ostala jedan od primarnih fokusa, o čemu svedoči liderska pozicija na tržištu prilikom isporučivanja kamera visoke FULL HD rezolucije sa kristalno jasnom slikom, snimanju pri slabom osvetljenju, odmagljivanju, stabilizaciji i pametnom fokusiranju slike.

Pored vrhunskog kvaliteta slike tokom dana i u noćnom režimu, Hikvision kompanija je kreirala aplikacije pod nazivom iVMS 4200 i iVMS 4500. Dizajnirane su za mobilne telefone sa namenom da korisnicima pruže mogućnost daljinskog praćenja i pregledanja video snimaka koje reprodukuju DVR i NVR snimači uživo.

Koriste se i za reprodukciju snimaka, skladištenje i upravljanje video nadzor zapisima i slikama, ali i za kontrolu izlaza alarma.

Hikvision Srbija – odlična ponuda Hikvision kamera u našem asortimanu

Hikvision se bavi proizvodnjom višenamenskih i HDTVI kamera za video nadzor, koje se jednostavno povezuju sa snimačima za video nadzor i pružaju odličnu rezoluciju slike čak i kada je vidljivost slaba.

Hikvision kamere poseduju infracrvenu tehnologiju za znatno bolju vidljivost tokom noći i za čitavih 30% jasniju sliku nego što je to slučaj kod LED tehnologije, tako prevazilazeći standardne probleme zamagljenih tačaka i zatamnjivanja oblasti oko uglova.

Na našoj online prodavnici opreme za video nadzor možete pronaći različite kamere Hikvision i odabrati prema tipu nadzornog sistema, te prilagoditi prema tome kakva je dodatna oprema za video nadzor ili obrnuto nju prilagoditi kamerama.

Pogledajte našu ponudu za Hikvision video nadzor kamere:

Hikvision kompleti odlična su opcija za sve koji žele da jednom kupovinom obezbede svu potrebnu nadzor opremu, kao što je kamera Hikvison, odnosno komplet kamera, snimač, hard disk i napajanje. Proverite i koji su vam kablovi za spajanje i druga mrežna oprema potrebni.

Hikvision kamere cena i prodaja online

Bilo da vam je potreban Hikvision komplet ili pojedinačna Hikvison kamera, istražite našu raznovrsnu ponudu i odaberite. Hikvison kamera cena je prilagođena mogućnostima koje pruža, tako da ćete za uložen novac dobiti srazmerno kvalitetan  proizvod.

Proverite i mogućnosti pre kupovine, tako da ulaganje bude pun pogodak. Ukoliko imate potrebu za dodatnim savetovanjem pre kupovine, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pružiti najbolju ponudu u skladu sa vašim mogućnostima i željama.

Hikvision kamere prodaja online

Prodaja Hikvision kamera se obavlja online putem sajta, jednostavna je i praktična. Dostavu Hikvision kamere i druge opreme možete očekivati u najkraćem roku nakon kupovine na svojoj adresi. U saradnji sa našim licenciranim integrator partnerima vršimo instalaciju, montažu i programiranje sistema tehničke zaštite i obuku korisnika za rukovanje sistemom.

Pogledajte i ponudu drugih brendova kao što su Dahua, TVT, DVC!