Paradox

Paradox je renomirani proizvođač opreme za alarmne sisteme sa dugom tradicijom. Od 1989. godine isporučuje vrhunska rešenja i drži korak sa vremenom kada je u pitanju tehnologija. Pogledajte našu ponudu, poručite Paradox opremu online i uverite se zbog čega je ova kompanija među najboljima u svetu po pitanju alarmnih sistema.

Paradox inovacije i personalizovana usluga od 1989. godine

Paradox oprema rezultat je rada vrhunskih stručnjaka i tima ljudi kojima jedini cilj nije prodaja, već zadovoljstvo njihovih dugoročnih korisnika. Kompanija orijentisana na dugoročne ciljeve teži tome da opremu za alarmne sisteme maksimalno unapredi u skladu sa novim tehnologijama.

Od 1989. godine kada je firma nastala, primenjuju se isti principi, a napredni detektori pokreta plasiraju se na tržište već tokom razvitka firme. Hronološki u nastavku, već 1996. godine plasira se nova Digiplex serija sigurnosnih sistema, 2001. godine Wifi sistemi, uključujući Magelan konzolu za koju su dobili nagradu.

U nekoliko poslednjih godina, Paradox je fokusiran ka softverskom monitoringu, u čijem cilju je nastao obiman PC softver.

Paradox security system – bezbedno, moderno i lepo

Paradox security opcije jesu među najboljima na svetskom tržištu, naročito kada se u obzir uzme praćenje modernih tehnoloških trendova i isporučivanje opreme koja odgovara na potrebe korisnika.

Osim praćenja trendova u svetu tehnologije, Paradox alarmi dizajnirani su tako da se lepo uklapaju u svaki moderan enterijer, tako da elementi sistema neće biti upadljivi.

Lep, sveden i moderan dizaj razlog je više da se odlučite za Paradox. Među najpopularnijim produktima ove kompanije jesu Paradox alarmi, Paradox alarmne centrale, Paradox sirene za alarm, koje možete poručiti na našoj online prodavnici opreme za video nadzor.

Paradox alarmi – cene i prodaja opreme

Ukoliko vas zanimaju elementi opreme za alarmne sisteme brenda Paradox, cene su istaknute pored svakog proizvoda na sajtu, zajedno sa specifikacijama. To vam omogućava da uporedite sve važne faktore za kupovinu, koju možete obaviti online veoma brzo i jednostavno.

Dostavu vršimo u najkraćem mogućem roku, dok uz doplatu obavljamo usluge montaže i obuke u saradnju sa licenciranim saradnicima.

Proverite i kakva je ponuda kada su u pitanju ostali renomirani brendovi u našem asortimanu: Dahua, Hikvision, Arenti, Reconeyez i drugi…