U potrazi ste za jefitnijim video nadzor sistemom koji vam je potreban samo za osnovne, nadzorne potrebe? CCTV video nadzor sistemi današnjice, iako tehnološki daleko iza IP video industrije, podržavaju savremene kompresione standarde arhiviranja. Analogne kamere omogućuju sve uobičajene osnovne korisničke funkcije i pružaju nedvosmisleno jasnu i kvalitetnu sliku.

Distributeri

Prikaži sve

Distributeri profesionalne video nadzor opreme u domenu CCTV video nadzor tehnologije na raspolaganju su vam za pokretanje saradnje ukoliko ste sistem integrator, a ukoliko ste krajnji korisnik možete im se obratiti za sve informacije o aktuelnoj tehnologiji, proizvodima, promocijama i specifičnim rešenjima za koje imate interesovanje. Od distributera možete dobiti i pravu preporuku za sistem integratora koji vam može kvalitetno i pouzdano instalirati sistem i obučiti vas za korišćenje istog.

Sistem integratori

Prikaži sve

Sistem Integratori, odnosno licencirane, iskustveno-pouzdane firme koje se bave direktnom prodajom prema krajnjim korisnicima, kao i pratećom instalacijom, setovanjem i puštanjem sistema u rad – Na raspolaganju su vam ukoliko ste u potrazi za konkretnim CCTV video nadzor sistemom koji je u skladu sa vašim potrebama i budžetom. Kontaktirajte sistem integratore koji posluju u vašoj neposrednoj blizini i raspitajte se detaljnije o željenom sistemu, cenama i uslovima kupovine.

Šta podrazumeva CCTV video nadzor?CCTV video nadzor je zapravo analogni video nadzor, koji je najduže prisutan na tržištu. Iako danas postoje savremeniji sistemi video nadzora, CCTV oprema ne gubi na popularnosti, jer su korisnicima uz pristupačnu cenu dostupne sve osnovne funkcije koje se očekuju od video nadzora.

Kako se koristi video nadzor CCTV?

Kako bi se instalirao CCTV video nadzor, neophodno je nekoliko elemenata. Oprema CCTV podrazumeva:

  • Analogne kamere CCTV 
  • Koaksijalni kabl RG59
  • Snimač
  • Kabl za napajanje

Video nadzor CCTV, odnosno analogni video nadzor, funkcioniše na sledeći način – Neophodno je da analogne CCTV kamere budu povezane sa snimačem. Povezivanje se vrši uz pomoć koaksijalnog kabla RG59, koji je standardni kabl za video nadzor, a koji se koristi i kod drugih vrsta nadzora, kao što su recimo HDTVI i HDCVI.Za napajanje kamera CCTV video nadzora potreban je i poseban kabl za napajanje. Analogne kamere za video nadzor imaju određena ograničenja u rezoluciji, pa je tako najveća rezoucija materijala koji obezbeđuje CCTV oprema do 720p (HD).

Zašto izabrati CCTV video nadzor?

Jasno da je video nadzor CCTV dosta iza IP video industrije. Osim ograničenja u rezoluciji, ograničen je i broj ljudi koji mogu da istovremeno pristupe video materijalu. Ipak, iako se smatraju zastarelim, analogne kamere i CCTV oprema i dalje nalaze svoju primenu, pa se veliki broj firmi odlučuje upravo za ovaj sistem. Zbog čega je to tako?Odgovor na ovo pitanje bi pre svega bio – povoljna cena. CCTV video nadzor je prilično jeftiniji u odnosu na konkurenciju, a kako ostvaruje sve osnovne nadzorne potrebe, uz jasnu i kvalitetnu sliku, jasno je zašto i dalje predstavlja dobar izbor.

Da li je analogna kamera dobra investicija?

Iako je tehnički iza IP rešenja, CCTV kamera i dalje predstavlja odličnu investiciju ukoliko Vaš objekat nema posebne i naprednije zahteve u pogledu sistema nadzora. Sasvim solidno zadovoljava potrebe privatnih i velikog broja poslovnih objekata. CCTV video nadzor će po optimalnoj ceni osigurati Vaš objekat uz izvođenje osnovnih funkcija, a na raspolaganju Vam je i kamera CCTV mini, za specifične potrebe nadzora. Iako se smatra zastarelim, ovaj sistem nadzora je i dalje najprisutniji na našem tržištu.

Najbolja CCTV oprema uz Portal Video Nadzor

Odlučili ste se za CCTV sistem nadzora? Portal Videonadzor.net kroz saradnju sa stručnjacima sa višegodišnjim iskustvom za vas nalazi najbolju opremu za video nadzor CCTV. Izaberite nekog od naših pouzdanih partnera, i pošaljite upit, a oni će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku i zaštititi vaš objekat.