O partneru

DOO„ELSAT“ je osnovan 1992. godine kao preduzeće čija je osnovna delatnost proizvodnja, instalacije i montaža opreme u oblasti slabe struje i to: antenski sistemi, protivprovalni alarmi, zaštita od požara, detekcija gasa, interfoni, video nadzor, ozvučenje, evidencija radnog vremena i kontrola pristupa, telefonija, računarske mreže, hotelski sistemi (hotelske brave, SOS pozivi, centralni sat), automatske rampe i kapije. Pored instalacija slabe struje ELSAT se bavi i elektroenergetskim instalacijama u poslovnim objektima i kod individualnih korisnika.

kontaktirajte nas

Naši počeci

„ELSAT“ je proizvodnjom počeo da se bavi 1997. godine, proizvodeći delove ili sklopove u oblasti u kojima se bavi montažom, ali pre svega u antenskim sistemima. „ELSAT“ ima 19 stalno zaposlenih radnika. „ELSAT“ poseduje rešenje MUP-a Republike Srbije za bavljenje poslovima zaštite od požara, odnosno poslovima projektovanja uređaja i instalacija za detekciju, dojavu i gašenje požara kao i kontrolnog ispitivanja i servisiranja stabilnih sistema za dojavu požara.

Sertifikat ISO 9001

„ELSAT“ poseduje Sertifikat ISO 9001 za poslove ugradnje sistema tehničke i protiv-požarne zaštite, instalacija jake i slabe struje, kao i za proizvodnju opreme za antenske sisteme, kao i licencu Inženjerske komore Srbije za projektovanje i izvođenje radova.

Kako radimo

ELSAT zadovoljava potreba osnivača i zaposlenih, u unapređenju njihovih procesa rada, zadovoljenju potrošača i obezbeđenju kvaliteta života i uslova društvenih potreba. Ove potrebe zadovoljava kombinovanjem proizvoda, usluga i specifičnih rešenja, prilagođenih konkretnim potrebama klijenata kroz projektovanje i izvođenje najsavremenijih rešenja koja će im povećati bezbednost, ubrzati komunikaciju, olakšati život, smanjiti napor, stvoriti slobodno vreme i na taj način pomoći da postignu sopstveni uspeh.

 

ELSAT zadovoljava potrebe osnivača i zaposlenih, u unapređenju njihovih procesa rada, zadovoljenju potrošača i obezbeđenju kvaliteta života i uslova društvenih potreba.

ELSAT

Naši klijenti i naše težnje

Naši klijenti su pojedinačni korisnici i velike korporacije, koje sa jednim partnerom žele da reše probleme u više oblasti. Težimo da ostanemo lider u regionu zapadne Srbije i pozicioniramo se kao organizacija sa značajnim tržišnim udelom i atraktivnom pozicijom u regionu centralne Srbije i području Grada Beograda. Naša komparativna prednost je da smo malo preduzeće, sa veoma stručnim, mladim i iskusnim kadrom, koji se neprekidno usavršava. Prednost proističe iz ideje vodilje:

  • ELSAT će ostati regionalni lider u zapadnoj Srbiji i povećaće svoje prisustvo u ostalim regionima. Biće prepoznatljiv kao lider u projektovanju, izvođenju i održavanju. po tome što stalno postavlja više standarde, poseduje sve licence za stručni rad, a poseban akcenat daje na poslove u oblasti protivpožarne zaštite, koja je zakonom uređena.
  • Strateški ćemo se povezivati sa odabranim dobavljačima i kupcima. Nastavićemo intenzivan razvoj, ulagaćemo u stručno osposobljavanje zaposlenih, i njihov viši standard.
Kontaktirajte nas
  • Adresa: Gvozdena Paunovića 6
  • Grad: Čačak, Srbija
  • Država: Srbija