O partneru

Vizija: „Distribucija kao usluga sa dodatnim vrednostima“

Našu viziju pokreće strast, a prate je stručnost i iskustvo. Lideri smo u distribuciji potrošačke elektronike. Distribuciju vidimo kao uslugu sa dodatnom vrednošću.

Osluškujemo potrebe klijenata i tržišta i svakodnevno pronalazimo optimalna rešenja za Vaše poslovanje. Suština našeg rada nije samo prodaja, već stvaranje kompletnih rešenja koja u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših partnera.

Verujemo da jedino kroz deljenje znanja i iskustva možemo da postignemo zajednički cilj. Zato poslovanje zasnivamo na poverenju i pouzdanosti.

kontaktirajte nas

Distributivna mreža
Sa više od 2000 partnera pokrivamo sve prodajne kanale. Širom Srbije i regiona distribuiramo računare i opremu, belu tehniku, kućne aparate i sigurnosnu opremu i mobilne aparate. Poslujemo na domaćem i tržištu Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Sa rastućom paletom proizvoda koje zastupa, odličnim servisom i stručnim osobljem, Ewe comp je obezbedio pokrivenost svakog segmenta tržišta.

Iz godine u godinu nadograđujemo distributersku infrastrukturu i spisak zadovoljnih korporativnih kupaca postaje sve duži.

Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja, rešimo nedoumice i pružimo dodatne informacije.

Kontaktirajte nas
  • Adresa: Cara Dušana 212, Zemun
  • Grad: Beograd, Srbija
  • Država: Srbija