O partneru

Tijekom proteklih godina, tvrtka KIM TEC se na tržištu profilirala u području distribucije informatičkih proizvoda vodećih svjetskih proizvođača.

Naša je ponuda do sada obuhvaćala hardver i softver, a usluge koje smo nudili zaokruživale su ponudu „pakiranih proizvoda“. Iako IT distribucija ostaje naša primarna djelatnost, kako se potrebe i zahtjevi tržišta – pa tako i naših partnera – mijenjaju, svoju smo djelatnost proširili na distribuciju IT proizvoda i usluga.

kontaktirajte nas

Ne nudimo samo proizvod, već i rješenje!

Zadovoljiti kupca samo prodajom proizvoda nikada nije bilo dovoljno, no danas je to postalo gotovo nemoguće. Prednost su počele stjecati i u budućnosti će imati samo one tvrtke koje kupcu ne prodaju proizvod, već rješenje za njegovu poslovnu potrebu ili problem.

Iz te činjenice proizlazi zahtjev naših partnera da našu ponudu proizvoda upotpunimo i znanjima o projektiranju, implementaciji, održavanju i korištenju tih proizvoda u sklopu konačnog rješenja.

Širok asortiman usluga

Pokazatelji analitičkih tvrtki o razvoju IT tržišta u Bosni i Hercegovini govore o natprosječnom rastu područja sistemske integracije do 2006. godine. U skladu s takvim događanjima i predviđanjima, sa željom da svojim partnerima omogućimo što bolje rezultate u predstojećoj tržišnoj utakmici, ponudu usluga značajno smo obogatili.

Sada našim partnerima, kao „pametna logistika“ stojimo na raspolaganju edukacijom, savjetovanjem, projektiranjem i podrškom informatičkim proizvodima.

Kontaktirajte nas
  • Adresa: Gundulićeva 86
  • Grad: Banja Luka
  • Država: Bosna i Hercegovina