krobel promet

kontaktirajte nas

O partneru

Krobel Promet d.o.o. se u proteklih dvadesetak godina razvio u jednog od vodećih distributera i providera cjelokupnih rješenja za integraciju sustava zaštite, videonadzora, telefonije, strukturnog mrežnog kabliranja, održavanja IT sustava i razvijanja cjelokupnih softverskih rješenja koja kroz svoju mrežu partnera distribuirmo diljem svjeta.

Tvrtka je sa sjedištem u Đurmancu, a poslovnica je smještena u Zagrebu da bi se mogla pružiti što bolja dostupnost našim korisnicima te isto tako što bolja distribucija naše opreme.

kontaktirajte nas

Pokrivamo cjelovite sustave zaštite

Krobel promet je jedan od pionira na području sustava potpune integracije jer smo u mogućnosti pokriti cjelovite sustave zaštite: alarmne sustave, sustave vatrodojave, videonadzorne sustave, a isto tako i sve ostale sustave koji su usko vezani uz puštanje tih sustava. To su sustavi za telekomunikaciju, strukturno kabliranje, održavanje i dizajniranje IT sustava, te tako razvoj softverskih rješenja za korisnika da bi se korisniku omogućila što bolja integracija tih sustava u cjelinu i kasnije održavanje svih tih sustava.

U našoj tvrtki preko 75% djelatnika je tehničke spreme te se kontinuirano obučavaju da bi se mogla pružiti što bolja usluga našim korisnicima.

Svoju razvojnu politiku temeljimo na stalnom stručnom usavršavanju svojih djelatnika i razvoju novih ideja uz široku primjenu svih dostupnih tehnologija.

Čime se bavimo?

KROBEL u ovom trenutku znači inženjerski tim koji djeluje kao prodajno i izvođačko servisna služba za sljedeće sustave:

 • Telefonija ( kućne centrale,IP Telefonija, interfoni, videointerfoni i dr.)
 • Software za kontrolu telefonskog prometa
 • Tehnička zaštita (alarmni sustavi, videonadzor..)
 • Računalne mreže
 • Informatika i uredska oprema
 • Izrada svih vrsta elektroinstalacija

Sa kime sarađujemo?

U našoj ponudi ponajviše ističemo remenentnog Izraelskog proizvođača bezične alarmne opreme VISONIC za kojega smo generalni distributer za ovaj dio regije. U području video nadzora smo distributer GRUNDIG videonadzorne opreme te HIKVISIONA koji je jedan od najvećih proizvođača videonadzorne opreme na svijetu. Iz područja telekomunikacija distribuiramo Panasonic opremu. U posljednje vrijeme postali smo i distributer GOLMARA s kojim surađujemo na području portafona.

Naši partneri

Referencama su obuhvaćeni eminentni korisnici i partneri s kojima surađujemo da bi našim korisnicima mogli pružiti što kvalitetniju i bolju uslugu. Od naših partnera istaknuli bismo:

 • Ericsson Nikolu Teslu za koga smo razvili naš sustav za praćenje i tarifiranje telefonskog prometa ECAM koji je distribuiran putem njih diljem svjeta,
 • M SAN Grupu s kojom surađujemo na polju IT sustava i telekomunikacija,
 • KING ICT s kojom surađujemo na polju zaštite i videonadzora,
 • KLEMM SECURITY na polju zaštite.

Naši klijenti

Od naših klijenata voljeli bismo istaknuti: AGIT d.o.o., DHL INTERNATIONAL, GENERAL MOTORS,HEP- HRVATSKA ELEKTRO-PRIVREDA, HYPO LEASING STEIERMARK d.o.o., HSSC, KINEZIOLOŠKI FAKULTET, MERCATOR-H d.o.o.,Ministarstvo Obrane Republike Hrvatske, PFIZER CROATIA d.o.o., PRAVNI FAKULTET, RTL HRVATSKA, T-COM, ZAGREBAČKA PIVOVARA d.d., ZEPTER INTERNATIONAL d.o.o., 24 SATA, IGH, Ministarstvo Poljoprivrede…

Kontaktirajte nas
 • Adresa: Zagrebačka cesta 145A
 • Grad: Zagreb
 • Država: Hrvatska