O partneru

Sector Security se od samog početka usmjerio na potpuno zadovoljenje potreba klijenata, razvijajući odnos međusobnog povjerenja, kroz razumijevanje njihovih potreba i pružanje vrhunskih ekspertskih rješenja. Neprekidan rast kvaliteta, rad na unapređenju struke kroz dosljednu primjenu zakonskih rješenja, razvoj tehnologije i kapaciteta sopstvenih ljudi, odgovornost, profesionalizam, zadovoljstvo korisnika, ali i zadovoljstvo zaposlenih, samo su neke od osnovnih vrijednosti za koje se kompanija zalaže. Ove vrijednosti u koje vjeruju svi članovi našeg tima stvaraju osnovu na kojoj se gradi uzajamna saradnja, kako unutar kuće, tako i sa svim našim poslovnim partnerima i prijateljima.

kontaktirajte nas

Ekspertiza i iskustvo

Profesionalizam i iskustvo su velike prednosti kompanije, koja je u stanju da pruži najpotpunija i najnaprednija rješenja za veoma kompleksne potrebe klijenata, uključujući i prisustvo širom Evrope. Vrhunska oprema, pripravnost non-stop, 24/7 prisustvo dežurnog operativnog centra (DOC) ostavlja korisnicima usluga vremena da se posvete svojim obavezama na miru.

Povjerenje

Više od 5000 ugrađenih sistema bezbjednosti i više od 4000 klijenata govori o veličini i povjerenju koje nam svakodnevno ukazuju. Porodični domovi, stanovi i nadzor individualnih površina ili dvorišta su ništa manje zastupljeni od brojnih banaka i poslovnih sistema u našem portfoliju, jer nam je bezbjednost svakog klijenta od nemjerljivog značaja.

Uvijek blizu

Brzina reagovanja i blizina interventnog tima su nekada presudni za čuvanje od većih rizika. Najšira mreža poslovnica, broj mobilnih ekipa na terenu i najveća pokrivenost radio mrežom daju našim korisnicima onaj konačni razlog da upravo nama poklone povjerenje. Svi korisnici kojima smo projektovali i montirali tehničke sisteme zaštite dobijaju i garanciju od 12 do 36 mjeseci, odnosno servisiranje i rezervne dijelove u periodu od 5 do 10 godina nakon instalacije sistema.

Najbolje služimo brojnim i različitim potrebama naših klijenata time što ohrabrujemo naše zaposlene da upotpune svoju odgovornost znanjem, autoritetom i odgovarajućom diskrecijom.

SECTOR SECURITY

Integritet i ljudi

Integritet je naš standard. Mi smo ponosni na našu profesiju i mi se vladamo tako da zaslužimo poštovanje svih ljudi. Ispoljavamo iskreno, etičko ponašanje prilikom svih aktivnosti. Naše akcije su u skladu sa našim riječima. Mi imamo hrabrosti da se zauzmemo za naša uvjerenja i da učinimo ono što je ispravno.

Naši ljudi su naš najvažniji resurs. Ohrabrujemo naše ljude da iznose ideje, slušamo njihove prijedloge i pomažemo im da dostignu svoj pun potencijal.

Fokus na sigurnosti

Društvo stvara sve veće i specifičnije zahtjeve pred one koji pružaju uslugu bezbjednosti. Kako bi ispunio takve uslove, Sector Security je usmjeren samo na pružanje bezbjednosti i sigurnosti svojim klijentima i to je naše jedino i veoma značajno jezgro kompetentnosti. Kompanija je organizovana u nekoliko specijalizovanih odjeljenja, i ta specijalizacija nam omogućava da se usredsredimo na sticanje novih znanja i vještina kroz dublje razumijevanje potreba klijenata u svakoj oblasti.

Kontaktirajte nas
  • Adresa: Siniše Mijatovića br. 9
  • Grad: Banja Luka, Bosna i Hercegovina
  • Država: Bosna i Hercegovina