O partneru

Menadžmenti kompanija Fusion i Telecall odlučili su da udruže svoje višegodišnje iskustvo u oblastima razvoja i integracija informacionih sistema, distribucije i naplate elektronske dopune pre-paid kartica mobilne telefonije, razvoja loyalty kluba i people counter servisa i da osnuju zajedničku firmu Techmedia. Trudimo se da kroz sve projekte firme Techmedia kupcima olakšamo uvođenje informacionih tehnologija i to tako što ćemo host-ovati servise i podatke koji će uvek biti dostupni našim partnerima u poslu. Ovakav pristup značajno pojednostavljuje uvođenje ovih funkcionalnosti i preko noći počinje da se isplaćuje našim partnerima. Naša vizija je da budemo partneri u poslu i zato ne postoje nikakvi inicijalni troškovi za uvođenje većine naših servisa.

kontaktirajte nas

Naša misija

Naša misija je da obezbedimo napredna IT rešenja koja će svim vlasnicima maloprodajnih objekata u Srbiji poboljšati i povećati obim poslovanja. Techmedia ove servise obezbeđuje kroz višegodišnje ugovore na bazi usluga implementacije i održavanja koje naplaćujemo na mesečnom nivou. Želimo da iskoristimo naše višegodišnje iskustvo i tehnologiju sa kojom radimo da bi pomogli našim partnerima da pridobiju i zadrže kupce.

Imamo želju da na našem tržištu implementiramo napredne informacione tehnologije u maloprodaji. Naš poslovni model je baziran na servisnom modelu.

Kontaktirajte nas
  • Adresa: Nemanjina 40
  • Grad: Beograd, Srbija
  • Država: Srbija