Rezultati pretrage za

HIKVISION IP VIDEO INTERFONI

27/03/2019

Hikvision predstavio drugu generaciju IP video interfona

 

Hikvision je predstavio narednu generaciju IP video interfon rešenja. Hikvision IP video interfon solucije korisnicima pružaju bezbednu životnu sredinu uz HD kvalitet slike, lako upravljanje i omogućenu skalabilnost.

 

 

Hikvision predstavio 2. generaciju video interfona

 

IP video interfoni proizvođača Hikvision predviđeni su za postavljanje na ulaze u stambene i poslovne objekte, pružaju komunikaciju koja uključuje video i sigurnosni pristup, a posebno su pogodni za stambeni i javni sektor, kao i za sektor malih i srednjih kompanija. Sistem čine modularna spoljna jedinica i nekoliko dodatnih unutrašnjih jedinica, koji se lako mogu povezati u koherentnu celinu. Unutrašnja jedinica osvojila je Red Dot Design nagradu za svoj koncept.

Modularna spoljašnja jedinicu poseduje industrijski dizajn uz razne opcione funkcionalne module, kao što su: modul za označavanje (tagovanje), modul tastature, modul čitača kartica, indikatorski modul, prazan modul i drugi moduli. Korisnik može konfigurisati spoljašnju jedinicu prema svojim potrebama i specifičnostima objekta u koji se IP video interfon instalira.

 

hikvision_video_nadzor_interfoni_gen2_2

 

Fisheye panoramska kamera na spoljnoj jedinici može da pruži sliku širokog horizontalnog ugla vidljivosti od 180 stepeni i sliku FullHd rezolucije od 2MP, sve to uz WDR i NightVision tehnologije koje pomažu da se unutrašnjoj jedinici pruži odličan kvalitet slike sa jasnim i nedvosmislenim detaljima scene, u dan/noć uslovima rada.
Osim toga, druga generacija IP video interfona podržava sva standardna PoE napajanja, sa veoma jednostavnom instalacijom, kao i sa lakim korišćenjem samog IP video interfona. Takođe, Hikvision IP video interfoni poseduju fleksibilnu kompatibilnost i mogu se integrisati sa video nadzor sistemima. Kada osoba dođe na vrata, ponašanja – kao što su pritiskanje tastera, provlačenje kartice ili čak pokušaj rastavljanja i demontaže – mogu aktivirati kamere povezane sa video nadzor sistemom kako bi se aktiviralo snimanje video nadzor arhive prisutnog posetioca ili potencijalnog počinioca krivičnog dela u nastajanju.

Uz pomoć Hikvision IP video interfon sistema korisnici sada mogu lako da kontrolišu pristup zgradama, prostorijama i osetljivim područjima, nadgledaju spoljašnjost svojih objekata i štite imovinu od neovlašćenih ulazaka.

“Unapredili smo naš sistem video interfona koristeći povratne informacije od korisnika i to se isplatilo: unutrašnja jedinica osvojila je Red Dot Design nagradu za koncept”, rekao je Peter Guan, Hikvision menadžer prodaje i marketinga za EU tržište i dodao: “Ovo je takođe odličan primer proizvoda koji može nesmetano i lako da se koristi sa ostalima, uključujući naše proizvode za video nadzor (CCTV), kako bi se dobio jedan integrisani sistem.”

 

Gde kupiti

Da biste kreirali vaše Hikvision IP video interfon rešenje, obratite se zvaničnom Hikvision distributeru kompaniji Alarm Automatika, koja je prisutna u svim zemljama naše regije, i koja vam sa svojom mrežom sistem integratora stoji na raspolaganju za kreiranje specifičnih video nadzor solucija, u skladu sa vašim potrebama.

 

  • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.

Tag: