Analogna HD tehnologija omogućuje prenos video signala u megapiksel rezoluciji putem standardnog koaksijalnog kabla. Interesantni su Trybrid DVR snimači na koje korisnici mogu kombinovano povezivati AHD kamere, CCTV kamere i IP kamere. Na ovaj način, pružena je mogućnost kombinovanog korišćenja različitih tehnologija u odabiru kamera, u skladu sa specifičnim potrebama i planiranim budžetom.

Distributeri

Prikaži sve

Distributeri profesionalne video nadzor opreme u domenu CCTV video nadzor tehnologije na raspolaganju su vam za pokretanje saradnje ukoliko ste sistem integrator, a ukoliko ste krajnji korisnik možete im se obratiti za sve informacije o aktuelnoj tehnologiji, proizvodima, promocijama i specifičnim rešenjima za koje imate interesovanje. Od distributera možete dobiti i pravu preporuku za sistem integratora koji vam može kvalitetno i pouzdano instalirati sistem i obučiti vas za korišćenje istog.

Sistem integratori

Prikaži sve

Sistem Integratori, odnosno licencirane, iskustveno-pouzdane firme koje se bave direktnom prodajom prema krajnjim korisnicima, kao i pratećom instalacijom, setovanjem i puštanjem sistema u rad – Na raspolaganju su vam ukoliko ste u potrazi za konkretnim hybrid video nadzor sistemom koji je u skladu sa vašim potrebama i budžetom. Kontaktirajte sistem integratore koji posluju u vašoj neposrednoj blizini i raspitajte se detaljnije o željenom sistemu, cenama i uslovima kupovine.

Kako funkcioniše hibridni video nadzor?Korisnicima koji se ne opredele za IP ili analogni sistem video nadzora, na raspolaganju stoji hibridno rešenje – spoj analognog i IP sistema. Hibridni video nadzor nastaje spajanjem analognih i IP kamera koje se priključuju na mrežu, preko servera koji digitalizuje signal sa analognih kamera. Ova vrsta video nadzora je prelazno rešenje između analognih i IP sistema video nadzora, koje u mnogim slučajevima ima vrlo efikasnu i opravdanu primenu.

Kada se koristi hibridni video nadzor?

Hibridni nadzor nalazi primenu kod korisnika analognog sistema video nadzora, kojima je važna dostupnost video materijala u realnom vremenu sa nekoliko međusobno udaljenih lokacija, kao i sigurnije skladištenje snimaka i pametnu video-analizu. U ovom slučaju se primenjuje IP nadogradnja sa svim njenim prednostima, uz minimalna dodatna ulaganja. Na taj način se postiže hibridno rešenje koje ispunjava sve zahteve korisnika.

Hibridno rešenje za video nadzor – prednosti

Jedna od najvećih prednosti hibridnog u odnosu na analogni sistem je ta što nema ograničenja sa najvećom rezolucijom, što je jedna od najvećih mana analognog video nadzora. Hibridni video nadzor ima mogućnost da u isto vreme prihvati analogne kamere i mrežne IP HD kamere. Ovo u praksi podrazumeva spoj analognog i IP sistema, a to znači da možete koristiti najsavremeniju tehnologiju megapikselnih IP HD kamera, a ujedno i postojeći sistem analognih kamera. Hibridno rešenje za video nadzor značajno olakšava nadogradnju postojećih sistema uz implementaciju novih tehnologija, a rezultat je značajno unapređenje slike.

Hibridni video nadzor uz videonadzor.net

Ukoliko je hibridni video nadzor ono što vam treba, izaberite željenog partnera putem videonadzor.net i pošaljite upit, a odgovor sa traženim informacijama će vam stići u najkraćem roku.