Rezultati pretrage za

IDIS – INOVACIJA KAO STRATEGIJA USPEHA

27/05/2019

Sa strategijom razvoja zasnovanoj na inovacijama, najveći proizvođač naprednih video nadzor solucija iz Koreje, samouvereno beleži globalni rast.

 

Idis je najveći proizvođač videonadzornih sustava u Koreji koji posebnu pažnju posvećuje razvoju i implementaciji novih, vlastitih tehnologija u koje ulaže više od 10% godišnjih prometa. Posluju u više od 50 zemalja širom svijeta i do sada imaju implementirano više od 2 milijuna video nadzor snimača i 16,5 milijuna video nadzor kamera baziranih na vlastitoj tehnologiji.

 

 

Idis – inovacija kao strategija uspjeha

U manje od godinu dana Idis proizvodi su nagrađivani od strane više nezavisnih žirija. Njihova DC-S3883HRX H.265 IR PTZ kamera je dobila RedDot nagradu za dizajn, časopis SSI Security im je dodijelio prvu nagradu za modularni VMS softver Solution Suite, a DC-Y3C14WRX 12MP Vandal-Resistant IR Fisheye Camera je osvojila Safety & Health Excellance nagradu u kategoriji inovacija godine na sajmu Western Exhibition u Birminghamu. Dodatno, Idis nova 5MP fishey compact video nadzor kamera DC-Y6513RX uvrštena je među finaliste za Banchmark nagradu časopisa International Security Journal.

 

Mala i moćna super fisheye 5MP video nadzor kamera iz Idisa

IDIS Fisheye tehnologija već je ostvarila globalni uspjeh sa 12MP Super Fisheye kamerom, a sada je primijenjena i u novu kompaktnu 5MP verziju DC-Y6513RX.

 

idis_video_nadzor_inovacije_2

 

Idis Dual Side Dewarping omogućava izravnavanje slike i na kameri i na snimaču, odnosno mobilnom uređaju ili računalu. Njezina bitna osobina je mogućnost izravnavanje slike i na samoj kameri i na snimaču, odnosno mobilnom uređaju ili računalu (Dual Side Dewarping). To znači da je moguć pan-tilt-zoom pregled u svim smjerovima pri naknadnim analizama video zapisa što je krajnjim korisnicima iznimno važna funkcija.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji kompresije Intelligent Codec omogućeno je istovremeno gledanje u H.264 rezoluciji i snimanje u H.265 rezoluciji uz velike uštede (i do 90%) na propusnosti mreže i video arhivi.
Posebno treba istaknuti da je u kameru osim osnovne video analitike i detekcije kretanja, implementirana i heatmap funkcija koja korisnicima omogućava da jednostavno identificiraju mjesta na kojima se kreće veći broj ljudi.
Kamera omogućava 360° snimanje, u svim uvjetima osvjetljenja, bez slijepih područja, a u nju su implementirane i ostale Idisove napredne funkcije kao što su Smart Failover, DirectIP, Smart UX Controls, dvosmjerno audio snimanje, IR rasvjeta, anti-vandal izvedba, zaštita od cyber napada i sl. Na ovogodišnjem IFSEC-u posjetitelji će moći vidjeti ovu malu ali moćnu fisheye kameru.

 

idis_video_nadzor_inovacije_II_2

 

DirectIP – tehnologija koja je promijenila pogled na IP video nadzor

Idis je najveći proizvođač videonadzornih sustava u Koreji koji posebnu pažnju posvećuje razvoju i implementaciji novih, vlastitih tehnologija u koje ulaže više od 10% godišnjih prometa. Posluju u više od 50 zemalja širom svijeta i do sada ima implementirano više od 2 milijuna snimača i 16,5 milijuna kamera baziranih na vlastitoj tehnologiji.

Tvrtka posluje od 1997. godine i već dugi niz godina se nalazi na popisu TOP 50 svjetskih tvrtki u security industriji časopisa a&s Internatilonal. Pod sloganom „IP without PC“ tvrtka je 2014. plasirala vlastitu robnu marku Idis i DirectIP tehnologiju koja omogućava jednostavnu instalaciju i konfiguraciju te trenutni prijenos signala nakon povezivanja.

Nakon spajanja na mrežnu tipkovnicu i miša, DirectIP NVR mogu postaviti i upravljati DirectIP kamerama bez računala.
Komunikacijski protokoli na kojima se bazira Direct IP tehnologija omogućavaju jednostavno povezivanje sa postojećim vanjskim uređajima kao što su ATM / POS uređaji, alarmni sustavi, audio sustavi i sa videonadzornim uređajima drugih proizvođača koji primjenjuju ONVIF.

 

 

 

 

alarm_automatika_2

 

Alarm automatika – 30 godina brinemo o zaštiti

Alarm Automatika je regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite. Osigurava sve potrebno za uspostavljanje tehnološki naprednih safety i security rješenja – pouzdane sustave, jedinstvene softvere i profesionalnu uslugu. Pouzdan je partner velikom broju tvrtki koje se bave tehničkom zaštitom, zaštitarskim uslugama, elektro instalacijama, gradnjom i projektiranjem kao i krajnjim korisnicima. Uz isporuku profesionalnih sustava i uređaja, osigurava i svu potrebnu prodajnu, tehničku i projektnu podršku.

  • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.

Tag: