Rezultati pretrage za

AXIS T8504-R industrijski PoE svič

25/12/2018

Axis Communcations predstavio AXIS T8504-R industrijski PoE++ svič.

 

Proizvođač profesionalnih video nadzor rešenja Axis Communications predstavio je tržištu nov segment proizvoda, promocijom sviča AXIS T8504-R PoE++ za industrijsku primenu.

 

AXIS T8504-R je upravljivi industrijski PoE++ Gigabitni svič sa 4-porta. Pored toga, svič je opremljen sa dva RJ45 i dva SFP porta, koji omogućuju lako povezivanje IP uređaja i jednostavno konfigurisanje mreže.

 

Za izazovne video nadzor instalacije

Ojačani, industrijski svič napravljen je za izazovne uslove i okruženje, kada se montira unutar kabineta za video nadzor. Dizajniran je da izdrži udarce, vibracije i temperature od –40 °C do +75 °C, što ga čini savršenim rešenjem za veoma zahtevne instalacije, kao što su autoputevi i tuneli.

 

AXIS T8504-R industrijski PoE svič

 • Upravljivi, industrijski PoE++ svič
 • Napajanje 60W po portu, ukupno napajanje 240W
 • Podržan High PoE 60W
 • Visoka dostupnost sa Rapid Ring protokolom
 • Dual-DC redudantno napajanje
 • Podržan NEMA TS-2 standard

 

Jednostavno se instalira i konfiguriše

AXIS T8504-R industrijski PoE svič se jednostavno instalira pomoću standardnih Axis alatki kao što su: AXIS IP Utility i AXIS Device Manager. AXIS T8504-R takođe dolazi sa individualnom lozinkom, wizardom za podešavanje jednostavnim za korišćenje, i sveobuhvatnim skupom alata za podešavanje, kao što je integrisani DHCP server za automatsko dodeljivanje IP adresa. Takođe, omogućuje čak i naprednijim mrežnim konfiguracijama, kao što su Rapid Ring Protection Protocol (RRPP – ekvivalentan protokol za zaštitu mreže), VLAN, QoS, Security, i Spanning Tree da dalje optimizuju kompletnu soluciju.

 

Sveobuhvatan pregled sa jedinstvenim korisničkim interfejsom

AXIS T8504-R koristi isti intuitivni korisnički interfejs kao AXIS T85 mrežna serija svičeva. Jedinstveni web grafički korisnički interfejs nudi grafičku topologiju za laki pregled svih uređaja u sistemu. Grafički korisnički interfejs obezbeđuje informacije, status i obaveštenja o povezanim uređajima. To omogućava upravljanje svim povezanim uređajima, restartovanje kamera u sistemu, praćenje mrežnog saobraćaja, dijagnostiku kablova i još mnogo toga.

 

Za sve dodatne informacije o ovom industrijskom sviču, kao i o kompletnoj T85 seriji video nadzor svičeva  kontaktirajte oficijelnog AXIS distributera kompaniju IP Way.

Axis T8504 PoE switch – Datasheet

 • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

  Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.  Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.

Tag: