Rezultati pretrage za

AVIGILON 7K TEHNOLOGIJA

01/10/2016

Oštrije procesiranje omogućuje širu pokrivenost i jasniju vidljivost

Visoka rezolucija isporučuje jasan i oštar HD kvalitet slike, u cilju maksimizacije situacionog pregleda nad velikim površinama, dok u isto vreme omogućuje prikaz detalja zumiranjem na interesne oblasti u posmatranoj sceni, kao što su npr. lica, ili registarske tablice vozila.

Aviglion 7K HD Pro kamera je prva u industriji single-sensor 7K (30 megapixela) sigurnosna kamera. Ona isporučuje zapanjujuće detalje u slici, čak i u ekstremnim uslovima osvetljenja, a zahvaljujući svojoj jedinstvenoj u industriji rezoluciji – u stanju je da obuhvati područje, za koje bi inače bilo potrebne 99 tradicionalne VGA kamere.

7K HD Pro Avigilon kamera kroz jednostavnu integraciju sa Avigilon patentiranom High Definition Stream Management (HDSM)™ 2.0. tehnologijom pomaže optimizovanim i efikasnijim korišćenjem skladišnih i mrežnih kapaciteta.
Dizajnirana i proizvedena namenski za za nadzor velikih površina, 7K kamera pridružuje se Avigilon porodici 4K, 5K i 6K HD Pro kamerama. Sa 7K rezolucijom na primer možete vršiti nadzor nad celim stadionom, a istovremeno biti u mogućnosti da zabeležite jasne i nedvosmislene detalje nekog incidenta, pa na taj način možete jednim potezom obezbediti usaglašenost sa recimo aktivnim zakonskim propisima. 7K Avigilon kamera omogućuje vam da imate situacioni pregled nad kompletnim parkingom velike površine, a da istovremeno možete detaljno pogledati registracione tablice vozila od interesa. Ili da na primer budete u mogućnosti da u okviru aerodromskih kompleksa imate situacioni pregled svih pista, dok istovremeno možete da raspoznajete identifikacione oznake svakog aviona na pisti. Bez obzira na vaše nadzorne potrebe, Avigilon HD Pro kamere pružaju snagu i detalje koji su vam potrebni, kako biste uvek imali kvalitetan situacioni pregled celokupnog prostora koji je pod nadzorom, uz izuzetno visok nivo detalja u sceni.

Visoka rezolucija i budući izazovi
HD kamere same po sebi nisu više dovoljne – ostatak vašeg sistema mora da obezbedi skalabilnost, dekodiranje, efikasno korišćenje mrežnih i snimačkih resursa prilikom obrade HD, bez žrtvovanja rezolucije. U cilju rešavanja ovih izazova, Avigilon je razvio HDSM™ 2.0 patentiranu tehnologiju koja drastično smajuje server-klijent propusne potrebe i optimalno koristi vaše hardver i snimačke resurse.

To znači da čak i sa više HD rezolucijskih kamera raspoređenih na više lokacija, monitoring operateri mogu da upravljaju svim snimljenim i uživo HD video materijalom i videti rezultate brzo i bez žrtvovanja rezolucije – Idealna solucija za efikasan i upravljim incident menadžment.

Više o High Definition Stream Management HDSM™ 2.0 možete pronaći na sledećem linku proizvođača profesionalnih video nadzor rešenja- AVIGILON.

  • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.

Tag: