Rezultati pretrage za

AVIGILON PREDSTAVIO PTZ KAMERE SA „SELF-LEARNING“ VIDEO ANALITIKOM

10/12/2016

AVIGILON proširuje svoju H4 platformu sa PTZ linijom video nadzor kamera koje dolaze sa naprednim video analitičkim algoritmima

Avigilon H4 PTZ kamere nude visoke performanse

sa „self-learning“ video analitikom

Proizvođač pouzdanih tehnoloških solucija u domenu bezbednosti, danas je objavio proširenje svoje H4 platforme, sa dodatnim H4 PTZ kamerama. Nove H4 PTZ video nadzor kamere kombinuju visoke performanse sa „self-learning“ video analitikom, pa na taj način omogućuju korisnicima prilagodljivost, funkcionalnost i mogućnost da proaktivno i efikasnije reaguju na incidentne događaje.

Nova serija video nadzor PTZ kamera dostupna je u 1MP i 2MP rezolucijama, i sa kontinuelnom 360° rotacijom, omogućujući operaterima efikasan situacioni pregled nadzirane oblasti. Sa „self-learning“ video analitikom, Avigilon-ova H4 PTZ serija video nadzor kamera poseduje inteligenciju da obavesti operatere o važnim, ili o incidendnim događajima odmah u momentu njihovog nastajanja. Takođe, ove video nadzor kamere najnovije generacije isporučuju najviši nivo performansi i kvaliteta slike u izazovnim radnim okruženjima.

Avigilon H4 serija PTZ IP kamera dostupna je kroz oficijelni Avigilon prodajni kanal, a od funkcionalnosti u ovoj seriji video nadzor kamera dostupno je sledeće:

 • Self-learning video analitika
 • Tamper detekcija
 • 360° kontinuelna rotacija
 • 45x Optički zum
 • Do 60 slika u sekundi (60FPS)
 • LightCatcher™ tehnologija koja omogućuje izuzetne detalje i u uslovima kritično loše osvetljenosti
 • Smart H.264 kompresija (Idle Scene Mode)
 • High Definition Stream Management (HDSM)™ tehnologija
 • IP67 zaštita

Za detaljnije informacije o prodaji nove H4 serije PTZ video nadzor kamera sa self-learning analitikom, kontaktirajte lokalnog predstavnika prodaje na: www.avigilon.com/contact-sales.

Za dodatne tehničke informacije o H4 seriji PTZ video nadzor kamera, posetite sledeći link: www.avigilon.com/products/video-surveillance/cameras/h4-ptz-camera-line/.

Avigilon H4 platforma

Avigilon H4 platforma omogućuje bolje opšte performanse video nadzor kamera, što podrazumeva brže i jače performanse, dodatno efikasniji menadžment pri korišćenju mrežnih resursa, vrhunski kvalitet detalja u slici, kao i napredne video analitičke mogućnosti.

H4 platforma na inteligentan i efikasan način upravlja vašim HD video podacima, omogućujući vam jedinstveno lak pregled uživo i brzu pretragu i sve to sa znatno manjim opterećenjem vaših raspoloživih mrežnih resursa.

Kombinacijom Avigilon revolucionarnih tehnologija, kreirano je jedinstveno rešenje koje maksimizuje korisničku upotrebnu vrednost nudeći neviđenu do sada procesorsku snagu i optimizaciju video nadzor sistema, kada su u pitanju sistemska rešenja za gradove, raskrsnice i velike korporativne korisnike.

O Avigilon-u

Avigilon je proizvođač pouzdanih tehnoloških solucija u domenu bezbednosti, koje putem svojih oficijelnih distributivnih kanala isporučuje globalnom tržištu. Avigilon projektuje, razvija i proizvodi video analitiku, video menadžment softver i hardver, IP video nadzor kamere, sisteme za kontrolu pristupa, i poseduje end-to-end rešenja za jednostavnu integraciju i napredne solucije u domenu sistema tehničke zaštite.

 • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

  Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.  Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.

Tag: