Rezultati pretrage za

IT usluge

Profesionalne IT usluge i posvećenost predstavnika ovog sektora pomoći će vam da pronađete IT partnera koji će na efikasan način voditi računa o vašem data/monitoring centru, računarskoj mreži, ispravnom radu optike, kao i biti u mogućnosti da vam ponudi uvek najoptimalnije rešenje, u skladu sa rastom vašeg poslovanja i u skladu sa vašim stvarnim potrebama.

Video nadzor u oblaku

Video nadzor kao usluga. Arhiviranje video zapisa u cloud-u. Pristupajte svojim kamerama putem Interneta, bilo koristeći desktop browser, bilo putem laptop-a, ili smartphone-a. Jednostavno i lako, bez nepotrebne dodatne investicije u serversku opremu i hard disk snimačke kapacitete. Saznajte više.

Strukturno kabliranje

Pogledajte ponudu i pronađite adekvatnog partnera za vaš projekat.
Kabliranje prostorija, u kojima se nalazi korisnička oprema; Telekomunikacione sobe, u kojima se nalazi oprema koja povezuje magistralne (Backbone) kablovske sisteme sa horizontalnim kablovskim sistemima; Magistralno (Backbone) kabliranje; Horizontalno kabliranje;

Fiber Optics

Ukoliko imate potrebu za unapređenjem, održavanjem, ili servisiranjem postojeće FO mreže, ili vam je u planu da izgradite novu, pogledajte ponudu partnera koji u Fiber Optics poslovima imaju višedecenijsko iskustvo i neophodan ’know-how’ za realizaciju specifičnih FO projekata.

Data Centri

Video nadzor kao usluga. Arhiviranje video zapisa u cloud-u. Pristupajte svojim kamerama putem Interneta, bilo koristeći desktop browser, bilo putem laptop-a, ili smartphone-a. Jednostavno i lako, bez nepotrebne dodatne investicije u serversku opremu i hard disk snimačke kapacitete. Saznajte više.

Monitoring Centri

Bilo da imate potrebu za izgradnjom video monitoring centra, ili telefonskog VoIP monitoring centra, ili alarmnog monitoring centra za objekte, vozila, ljude. Predstavljamo vam sistem integratore sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji i održavanju monitoring centara, a koji vam mogu pomoći u planiranju i projektovanju vašeg monitoring centra u skladu sa najnovijim standardima u ovoj oblasti.

Internet konektivnost

Predstavljamo vam Internet operatere, koji su svoju ponudu prilagodili potrebama video nadzor tržišta.
Povoljniji paketi upstream Internet saobraćaja, kao i konektivnost za nepristupačne lokacije sa kojih je sistem video nadzora potrebno konektovati putem Wi-Fi mreže – naši telekom partneri uvek imaju pravo rešenje za vas.

  • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.