Kontakt

Na raspolaganju vam je stručni tim sa 15+ godišnjim iskustvom u domenu sistemskih solucija, sa posebnim fokusom na ICT, security i safety rešenja. Upstream ICT Alliance d.o.o. portalom VideoNadzor.Net pruža kupcima i tržištu referentnu tačku oslonca za objektivan, profesionalan predprodajni konsalting o aktuelnim tehnološkim inovacijama, video analitici i AI sistemskim rešenjima, 3rd party integracijama i tržišnim trendovima. Na osnovu toga, naši kupci uvek donose prave odluke zasnovane na objektivnoj proceni rizika, mana i prednosti sistemskog rešenja za kojim su u potrazi. U saradnji sa našom mrežom autorizovanih, licenciranih integrator partnera, našim kupcima obezbeđena je podrška u svim fazama realizacije projekta, i to je još jedna bitna dodatna vrednost po kojoj nas tržište i kupci prepoznaju. Budite slobodni da nas kontaktirate za vaš upit, biće nam drago da vam pomognemo.

Email

info@videonadzor.net

Naziv firme

Upstream ICT Alliance d.o.o.

ID firme

PIB: 105975944, MB: 20503556
Mapa

Pitajte naše stručnjake ili pošaljite zahtev za ponudu

Na raspolaganju vam je stručni tim sa 15+ godišnjim iskustvom u domenu sistemskih solucija, sa posebnim fokusom na ICT, security i safety rešenja.

Upstream ICT Alliance d.o.o. portalom VideoNadzor.Net pruža kupcima i tržištu referentnu tačku oslonca za objektivan, profesionalan predprodajni konsalting o aktuelnim tehnološkim inovacijama, video analitici i AI sistemskim rešenjima, 3rd party integracijama i tržišnim trendovima.

contact-cta_cut