Magazin

Dobrodošli u blog segment portala posvećen ICT, security i safety rešenjima, tržišnim analizama i trendovima. Ovde ćemo sa vama deliti najnovije informacije, savete i stručne preporuke koje vam mogu pomoći u donošenju prave odluke i izbora prilikom kupovine.

Bezbednost je jedan od osnovnih prioriteta u današnjem svetu, stoga je važno biti objektivno informisan o aktuelnim tehnologijama, rizicima i trendovima. Nadamo se da će vam naš magazin pružiti relevantne informacije i prateću podršku pri odabiru odgovarajućeg proizvoda ili sistemskog rešenja.

Tehnologija

Pogledajte sve

Video nadzor – cene i prodaja opreme koja može efikasno da odgovori na sve vaše zahteve

Kreiramo najbolja rešenja u skladu sa vašim potrebama!

Cene video nadzora, alarmnih sistema, interfona i ostale ICT opreme reflektuju korisničku upotrebnu vrednost, a uz našu stručnu pomoć možete odabrati optimalnu za vas sistemsku soluciju, prilagođenu vašim potrebama i budžetu.

Najbolje cene video nadzor opreme, zagarantovan kvalitet i sigurnost na jednom mestu!

Zajedno ćemo doći do najboljeg sistemskog rešenja za potrebe vaše privatne svojine, poslovnih objekata i odabrati opciju sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Obezbeđena najveća upotrebna vrednost za korisnike naše opreme, usluga i profesionalnih servisa.

Ukoliko vam je potreban video nadzor, ili neka druga sistemska solucija, prodaja se kod nas vrši online, nakon čega možete očekivati dostavu na kućnu adresu u najkraćem roku.

Osim podrške našeg stručnog tima prilikom kupovine, putem naše mreže autorizovanih i licenciranih integrator partnera, nudimo i podršku prilikom montaže, setovanja, puštanja u rad i obuke korisnika za rukovanje sistemom.

Uz naše video nadzor i druge sistemske solucije uvek ćete se osećati mirno i sigurno, dok će vaša imovina biti zaštićena!