AETEK ANPR KUĆIŠTE SA ADAPTIVNIM IR ZA EFIKASNIJE PREPOZNAVANJE TABLICA VOZILA

31/03/2021 |

Proizvođač profesionalnih svičeva za video nadzor industriju AETEK, svoj program obogatio je ANPR kućištem za nadzorne kamere sa VAIR (Vari-Angle IR) tehnologijom za efikasnije prepoznavanje tablica motornih vozila. Kućište za ANPR nadzorne kamere dolazi sa IR tehnologijom koja je u mogućnosti pratiti istovremeno dve saobraćajne trake i brzine vozila do 150km/h, što ga čini idealnim za primenu na magistralnim i na auto-putevima.

 

 

Kućište za ANPR nadzorne kamere

AETEK P2915 Kit A/B ANPR kućište za video nadzor kamere najčešće se koristi u smart & safe city video nadzor projektima. Dizajn AETEK P2915 ANPR kućišta idealan je za smeštaj gabaritno većih, profesionalnih nadzornih kamera koje su opremljene 8-80mm varifokalnim objektivima. Dodatno, ovo Aetek ANPR kućište opremljeno je 80W IR LED iluminatorima sa VAIR (Vari-Angle IR) tehnologijom koja omogućuje efikasniji monitoring dve saobraćajne trake.

Moderan dizajn uz odgovarajuće funkcionalnosti

Uz savremen i kompaktan dizajn, čak i za najgabaritnije ANPR video nadzor kamere, AETEK P2915 kućište dolazi u IP68 i IK10 izvedbi, sa podesivim štitnikom za sunčevu svetlost i sa mogćnošću hladnog starta na do -40°C. Kućište kamere konstruisano je za high-end ANPR video nadzor kamere sa wide-angle i long-distance (8-80mm) objektivima, kako navodi AETEK proizvođač.

Ključne funkcionalnosti
• IR iluminator podržana brzina vozila do 150km/h
• IP68 i IK10 standard
• Grejač prednjeg stakla i ventilator kućišta
• AC24V input
• Podesiv štitnik za sunčevu svetlost
• Alarmni svič za detekciju bočnog otvaranja kućišta
• Dizajnirano za high-end video nadzor ANPR kamere sa većim objektivima
• Eksterni 80W IR iluminator

AETEK P2915 Kit AB ANPR kuciste za video nadzor kamere – Datasheet

AETEK P2915 Kit AB ANPR kuciste za video nadzor kamere – Brochure

AETEK P2915 Kit AB ANPR kuciste za video nadzor kamere – Installation Guide

 

 

Podrška u projektovanju i realizaciji ANPR video nadzor projekata

Upstream ICT Alliance d.o.o. distributer je AETEK mrežnih infrastrukturnih rešenja. Pomažemo sistem integrator i instalater partnerima u pripremi i realizaciji srednjih i velikih video nadzor projekata. Na nas se možete osloniti da vas podržimo u svim projektnim fazama, uz maksimalne partner i projektne rabate.

Organizacije krajnjih korisnika iz više zemalja naše regije najbolja su referenca za uspešne Aetek mrežne instalacije. Bilo da ste potencijalni sistem integrator partner, ili ste krajnji korisnik koji planira adekvatno mrežno infrastrukturno rešenje za svoj video nadzor projekat, pozivamo Vas da nas kontaktirate i saznate više o Aetek video nadzor solucijama.