AETEK video nadzor networking solucije – NDAA Certified

Aetek Svicevi Za Video Nadzor Ndaa Sertifikovani

Sadržaj članka

AETEK mrežni svičevi – NDAA sertifikovani

Sveobuhvatan asortiman networking proizvoda za video nadzor proizvođača AETEK su usklađeni sa National Defense Authorization Act (NDAA). To uključuje sledeći portfolio AETEK proizvoda: Spoljni, industrijski PoE switch-evi sa integrisanim napajanjem, plafonski PoE switch-evi, unutrašnji PoE switch-evi, Master fiber optički switch-evi, PoE extender-i, PoE injektori, media konverteri, prenaponske zaštite, PoE extenderi za premošćavanje velikih razdaljina, i prateći asortiman video nadzor networking opreme.

Pouzdane solucije i kompletan networking portfolio kompanije AETEK je usklađen sa NDAA. Pažljivo odabran asortiman proizvoda osigurava da AETEK može biti preporučeno projektovano rešenje za državne agencije i vladine projekte od značaja za bezbednost objekata kritične infrastrukture.

Preuzmite AETEK katalog proizvoda koji su u skladu sa NDAA

NDAA – National Defense Authorization Act

NDAA se odnosi na Zakon o ovlašćenjima za nacionalnu odbranu Johna S. McCaina.
Zakon o ovlašćenjima za nacionalnu odbranu Johna S. McCaina za fiskalnu godinu 2019. potpisan je kao zakon 13. avgusta 2018. i stupio je na snagu u avgustu 2019. Zakon, posebno Odeljak 889, zabranjuje federalnim agencijama, njihovim izvođačima i primaocima grantova ili kredita za nabavku ili za korišćenje „telekomunikacione i video nadzor opreme ili usluga“ od određenih prodavaca.

Usklađenost sa propisima NDAA

NDAA sprovodi stroge propise u vezi sa korišćenjem proizvoda i usluga dobijenih od zabranjenih dobavljača komponenti. Srećom, dostupne su brojne izuzetne alternative.
AETEK je posvećen da ponudi više serija različitih networking proizvoda koje su u potpunosti u skladu sa Odeljkom 889 NDAA, zabranom određenih telekomunikacionih i video nadzornih usluga dobavljača, i nema OEM, ODM i JDM odnose sa zabranjenim dobavljačima u NDAA.

Bez obzira na okruženje ili aplikaciju, AETEK poseduje networking rešenja optimizovana za najzahtevnije video nadzor instalacije. Pretražite Aetek proizvode i rešenja koja su u skladu sa NDAA i koja se pridržavaju strogih standarda bezbednosti i pouzdanosti postavljenih od strane Vlade SAD.

Projektna podrška

Upstream ICT Alliance d.o.o. generalni je distributer AETEK infrastrukturnih networking solucija, posebno dizajniranih za video nadzor primenu. U saradnji sa našim licenciranim projektantima i integrator partnerima u mogućnosti smo da kupcima pomognemo u svim fazama projekta, od planiranja do realizacije.

Svim integrator partnerima i kupcima obezbeđujemo lager za PoC/Demo projekte, uz obuke u našem trening centru na kojima se kompletno možete upoznati sa mogućnostima AETEK naprednih mrežnih rešenja. Kontaktirajte nas za podršku u kreiranju optimalne AETEK networking solucije za vaš video nadzor projekat.

Preuzmite AETEK katalog proizvoda koji su u skladu sa NDAA

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.