NOVI DISTRIBUTIVNI PROGRAM U SARADNJI SA TELEKOM PARTNERIMA

arenti-iot-smart-home-kamere-video-interfoni-300x300-1

Sadržaj članka

Upstream ICT Alliance u saradnji sa višestruko nagrađivanim IoT smart home brendom ARENTI pokrenula je novi distributivni program za telekom, ISP i CSP channel partnere. Generalni smo Arenti distributer za zemlje regije Balkana, a sa fokusom na IoT smart home kamere za video nadzor, IoT video interfone, smart lighting, smart bulbs, smart switches. Novi distributivni portfolio pomaže našim Telco partnerima da ostvare jedinstvenu tržišnu diferencijaciju i da unaprede odnose sa postojećim i novim kupcima. Ukoliko ste Telco, CSP, ili ISP u potrazi za kvalitetnim cross-sell i up-sell solucijama kontaktirajte nas za pokretanje partner saradnje.

 

IoT partner sa dodatom vrednošću za Telko prodajni kanal

Koristite najnovije tehnološke trendove u IoT, IIoT i rešenja optimizovana za sve niše kupaca: pametne kuće, maloprodaja, mala preduzeća, industrija i enterprise korporativni korisnici. Partnerstvom sa Upstream ICT Alliance – Telco, ISP i CSP kompanije dobijaju jedinstvenu tržišnu diferencijaciju, što im pomaže da dostignu znatno veću bazu kupaca i steknu potrebnu izloženost tržištu.

Podrška za najrelevantniju KPI Telko optimizaciju

Subscriber Acquisition Cost & Average Return per User – Kada razmatramo metriku za merenje SAC, prirodno postoji više nivoa i parametara. Uz sredstva uložena u marketing i oglašavanje za pridobijanje novih kupaca, Telco kompanije moraju uzeti u obzir i komisione troškove za već postojeću bazu korisnika, kao i giveaway i prateće troškove vezane za on-boarding novih kupaca.

Donosite pametnije poslovne odluke sa IoT Smart Home solucijama za kućne korisnike i MSP kupce, kao i sa Industry 4.0 IoT solucijama za enterprise kupce. Saznajte na koje sve načine pomažemo Telco partnere da korišćenjem novih tehnologija kreiraju tržišne prednosti. Unapređenje odnosa sa postojećim kupcima, rast različitih segmenta novih kupaca i KPI parametrizacija su samo početak.

Profesionalne IoT analize tržišnih trendova, naši Telco partneri inteligentno koriste kao moćne poslovne alate za njihove cross-sell / up-sell aktivnosti ka postojećim i novim SOHO, SMB i Enterprise kupcima.

Očekuje se da će potrošačko IoT tržište zabeležiti zdrav CAGR od ~ 22% tokom predviđenog perioda 2020-2025.
IoT tehnologija postala je prekretnica za razvoj rešenja za pametne kuće, a uz to su Industrija 4.0 i IoT već u središtu novih tehnoloških pristupa za pametnu automatizaciju fabrika.

Predstavljamo vam vrhunska IoT rešenja za pametne kuće i enterprise kupce koja su na vrhuncu globalne potražnje, a na osnovu karakteristika i funkcionalnosti koje pružaju.

IoT Smart Home Solucije za kućne korisnike i MSP kupce

Među IoT smart home uređajima, segmenti proizvoda sa najvećim rastom su smart home IoT kamere i video interfoni. Tokom godina razvili smo jake partnerske odnose sa vodećim vendorima za Smart Home IoT rešenja. Danas omogućujemo našim Telco partnerima širom Balkan regije ova vrhunska IoT smart home rešenja, koja se idealno uklapaju u cross-sell/up-sell prodajnu strategiju ka rezidencijalnim kupcima i ka sektoru kupcaca iz domena malih i srednjih preduzeća.

IoT kamere i video interfoni opremljeni su MicroSD karticama od 32 GB za lokalno skladištenje. Takođe je dostupno i skladište u cloud-u putem AWS platforme. Dostupni su i drugi proizvodi u smart home segmentu, kao što su pametna rasveta, pametni prekidači, pametne sijalice. Kontaktirajte nas u vezi sa detaljnom prezentacijom Arenti IoT solucija, optimizovanih za Telko prodajni kanal i SOHO segment kupaca.

Industry 4.0 IoT Solucije za Enterprise segment kupaca

Telekom, ISP i CSP kompanije smatraju nas value added partnerom, obzirom da podržavamo kompletan spektar
cross-sell & up-sell mogućnosti za Telko prodajni kanal – od kućnih, rezidencijalnih korisnika, preko malih i srednjih preduzeća, pa sve do enterprise i industrijskih kupaca.

Zajedno sa našim globalno vodećim vendorima, kao i sa iskustveno pouzdanim IoT solution provider partnerima, kreirali smo jedinstven set ponude IoT i IIoT solucija, namenjen enterprise korisnicima kao što su industrije, proizvodnje i fabrike, velike internacionalne kompanije, aerodromi, gradovi,..

Industry 4.0 IoT Solucije za Enterprise segment kupaca:

• IoT Monitoring Životne Sredine
• Forklift & Pedestrian Safety
• Safety & Performance Tracking
• Energy & Machine Monitoring

Detaljnije informacije o Industry 4.0 IIoT solucijama možete pogledati na našem korporativnom website-u namenjenom Telekom profesionalnim uslugama i servisima: https://edgecore.io/sr/iot-smart-solutions/ .

Kontaktirajte nas u vezi sa detaljnom prezentacijom Industry 4.0 IIoT solucija, optimizovanih za Telko prodajni kanal i enterprise segment kupaca.

Upstream ICT Alliance Podrška za Telko Partnere

Partner program optimizovan za Telko prodajne procese. Obzirom da pokrivamo ponude za čitav spektar Telko kupaca – SOHO, SMB i Enterprise – Primarni fokus nam je na pružanju dodatne vrednosti našim Telko partnerima:

  • Prodajne obuke za IoT Smart Home solucije namenjene prodajnim timovima telekom kompanija za SOHO i SMB kupce.
  • Prodajne i tehničke obuke za Industry 4.0 IoT i IIoT solucije, namenjene prodajnim timovima telekom kompanija za Enterprise poslovne korisnike.
  • Profesionalna podrška za implementaciju, obuke korisnika i održavanje Industry 4.0 IoT i IIoT solucija, za Enterprise poslovne korisnike.
  • Profesionalni konsalting servisi za dalje razvojne trendove IoT i IIoT, za Smart Home i za Industry 4.0 Telko cross-sell / up-sell tržišne i poslovne modele. Sa iskustvom od preko 15 godina u internacionalnoj telekomunikacionoj industriji i sa ključnim igračima kao što su Deutsche Telekom, Motorola Solutions, Ericsson, Open Netvorking Foundation i drugi, možemo pomoći vašem poslovanju, podržati vaš održivi rast i vašu tržišnu diferencijaciju.

Popunite i prosledite nam kontakt formu već danas, ukoliko imate generalni upit za saradnju ili biste voleli da saznate više o IoT smart home solucijama, kao i o Industry 4.0 IIoT solucijama za unapređenje cross-sell i up-sell mogućnosti Telko, CSP i ISP kompanija.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.