PARTNER PODRŠKA ZA PROJEKTE SLABE STRUJE I SISTEME TEHNIČKE ZAŠTITE

pic-300x300-1

Upstream ICT Alliance već pet godina svojim informativnim, regionalnim portalom VideoNadzor.Net, pruža podršku profesionalcima iz sektora distributera, sistem integratora i projektanata kada su sistemi tehničke zaštite i povezana ICT sistemska rešenja u pitanju. Dodatno, putem mreže licenciranih integrator partnera i ICT eksperata možemo vam olakšati procese nabavke i implementacije sistema tehničke zaštite, SKS strukturnog kabliranja kao i izradu zakonom propisane dokumentacije u domenu projekata slabe struje i Zakona o privatnom obezbeđenju koji se tiče sistema tehničke zaštite.

 

Krovna podrška građevinskoj industriji, video nadzor sistemi, sistemi tehničke zaštite

 

Putem mreže licenciranih integrator partnera pored toga što vam možemo obezbediti posebne cene za sisteme tehničkie zaštite, možemo vam pružiti produženu garanciju na opremu i radove kao i podršku prilikom implementacije sigurnosnih sistema od video obezbeđenja, alarm monitoring sistema, protiv požarnih sistema, IP video interfona… do Home Automation sistema „Pametne zgrade“ i na taj način omogućiti vam da budete jedinstveni i unikatni i izdvojiti se u moru istih ponuda na tržištu.

U okviru naše ponude nalaze se novi video nadzor i alarmni sistemi različitih renomiranih proizvođača za koje smo pripremili posebne cene. U pitanju su video nadzor sistemi sa najnovijim kompresionim H.264 i H.265 standardima, kamere za video nadzor do 7K (30MP rezolucije), za spoljnu i unutrašnju montažu, kao i sa najnovijom generacijom hard diskova za optimizovano arhiviranje video nadzor materijala.

Ukoliko želite dodatno da obezbedite gradilište i zaštitite građevinsku opremu, pravo rešenje je video nadzor sistem sa ugrađenim PIR senzorima, koji alertiraju prilikom ulaska u vidno polje kamere kada je PIR senzor aktivan. Alarmni sistemi u okviru ove ponude pripadaju najnovijoj generaciji proizvoda vodećih proizvođača, PARADOX i DSC, uz savremenu senzorsku tehnologiju ugrađenu u detekore pokreta i druge periferne elemente sistema. Takođe, obezbedili smo i produženu 3-godišnju, 4-godišnju i 5-godišnju garanciju na opremu i radove.

Uvođenjem optičke infrastrukture u kuće, stanove, zgrade, poslovne objekte,.. povećala se potražnja za SKS strukturnim kabliranjem koja često zadaje muke investitorima zbog neadekvatnog planiranja, projektovanja, pa i same instalacije strukturnih kablovskih sistema, koja zapravo predstavlja osnov za implementaciju svih ostalih sigurnosnih i drugih sistema. Mnogo je primera gde firme, koje nemaju dovoljne kapacitete, prihvataju poslove strukturnog kabliranja, pa usled nastajanja rizika probijanja dogovorenih rokova, brzaju i greše, ostavljajući za sobom katastrofalnu ICT instalaciju koja investitora na posletku košta mnogo više od uloženih sredstava.

 

Sistemi tehničke zaštite, podrška gradjevinskoj industriji, video nadzor Beograd

 

Objedinjenom ponudom, koju smo sproveli u saradnji sa licenciranim integrator partnerima portala videonadzor.net možemo vam pružiti partner podršku u domenu slabe struje, od izrade projekata, SKS strukturnog kabliranja, protivpožarnih sistema, pa sve do nabavke, implementacije i puštanja sistema tehničke zaštite u rad. I sve to po posebnim cenama.

Pozivamo vas da nas kontaktirate putem kontakt formulara kako bismo zakazali sastanak i u kratkim crtama predstavili sistem podrške u planiranju i realizaciji projekata, kao i specijalne uslove saradnje koje smo pripremili u okviru promotivne kampanje, a sve u cilju efikasnijeg i sigurnijeg poslovanja.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.