VELIKA PROLEĆNA RASPRODAJA, POPUST DO 90%!

video-nadzor-promo-cene-akcija-02-2019_300x300

U saradnji sa partnerima – distributerima i sistem integratorima – organizujemo veliku prolećnu rasprodaju video nadzor kompleta i alarmnih protivprovalnih kompleta, sa popustima i do 90%!

U saradnji sa partnerima – distributerima i sistem integratorima – u toku je promotivna kampanja „VELIKA PROLEĆNA RASPRODAJA“ sistema tehničke zaštite, po izuzetno sniženim cenama. U okviru ove promotivne ponude na raspolaganju su video nadzor kompleti i alarmni protivprovalni sistemi namenjeni kućnim korisnicima, malim i srednjim firmama i organizacijama.

Veliko prolećno čišćenje lagera jedinstvena je prilika za korisnike koji planiraju nabavku video nadzor ili alarmnog sistema, da odreaguju na vreme i da ostvare neverovatne popuste koji idu i do 90%!

U saradnji sa partnerima portala sistem integrator i distributer kompanijama, napravili smo objedinjen lager opreme i kompleta po diskontovanim cenama. U okviru ove promotivne ponude, korisnicima je na raspolaganju preko 100 kompleta video nadzor i alarmnih setova različitih renomiranih proizvođača.

Svi kompleti i sistemi u okviru velike prolećne rasprodaje su novi i nekorišćeni.

U ponudi je video nadzor i alarmna oprema proizvedena tokom 2018-te godine, koja od momenta vaše kupovine dolazi sa punom proizvođačkom 24-mesečnom i 36-mesečnom garancijom.

U pitanju su video nadzor sistemi sa najnovijim kompresionim H.264 i H.265 standardima, sa FullHD rezolucijom kamera i sa najnovijom generacijom hard diskova za optimizovano arhiviranje video nadzor materijala.

Alarmni sistemi u okviru ove ponude pripadaju najnovijoj generaciji proizvoda renomiranih proizvođača, uz savremenu senzorsku tehnologiju ugrađenu u detekore pokreta i druge periferne elemente sistema.

Pošaljite nam vaše podatke putem Kontakt Formulara i opišite za koji ste sistem ili sisteme generalno zainteresovani, a mi ćemo vam dostaviti komplet sve promotivne ponude naših partnera koje su dostupne po sniženim cenama.

Iskoristite promotivni period i nabavite željenu opremu, uz izrazito diskontovane cene!

video-nadzor-promo-akcija-02-2019_2

Količine su ograničene, zato požurite i pošaljite nam upit.

Na raspolaganju su alarmni i video nadzor kompleti svih vodećih svetskih proizvođača opreme, a velika prolećna rasprodaja odnosi se pre svega na sledeće sisteme i komplete:

AnalogHD video nadzor kompleti
IP video nadzor kompleti
Alarmni protivprovalni kompleti
Alarm monitoring kompleti
Video analitika za brojanje posetilaca
Video analitika za prevenciju upada u štićeni prostor

Dovoljno je samo da nam pošaljete upit putem Kontakt Formulara, a mi ćemo vas kontaktirati i pružiti vam detaljne informacije o svim relevantnim ponudama vezanim za vaš predmet interesovanja.

U saradnji sa članicama Upstream ICT Alliance – na raspolaganju vam stoje naši partneri, licencirane sistem integrator firme koje vam mogu pružiti pouzdanu i efikasnu podršku u instalaciji, puštanju sistema u rad, kao i obučiti vas za rukovanje sistemima tehničke zaštite.

Dodatno, za sva zainteresovana pravna lica obezbeđen je dodatni popust na izradu zakonski obavezne dokumentacije prilikom nabavke video nadzor i alarmnih sistema. Procena rizika, plan, projekat,… u okviru ove ponude obezbeđeni su po posebnim, diskontovanim cenama.

Iskoristite veliku prolećnu rasprodaju za nabavku dva ili više sistema po posebno diskontovanim cenama opreme i kompleta. Uštedite i do 90% prilikom kupovine sistema tehničke zaštite, uz značajne popuste na instalaciju opreme.

Velika prolećna rasprodaja traje do 30.06.2019-te godine ili do isteka zaliha, zato požurite i pošaljite nam upit putem Kontakt Formulara kako biste napravili rezervaciju opreme i kompleta za koji ste zainteresovani.

Nabavka i upotreba video nadzor i protivprovalnih alarmnih sistema drastično umanjuje rizik od nastanka štete i gubitka dobara izazvanih neovlašćenim ulaskom u objekat i krađom. Alarmni sistemi povezani na kontrolni monitoring centar uvek mogu sprečiti štetu i pre nego što ona nastane.

Svi video nadzor kompleti u okviru ove promotivne akcije podržavaju udaljeni pristup putem Interneta, gde korisnici uz pomoć aplikacije instalirane na telefon uvek i u svako doba mogu pratiti dešavanja u objektu i reagovati pravovremeno u incidentnim situacijama.

Obezbedite se na vreme – Iskoristite velike popuste u okviru ove sinergijske ponude security profesionalaca kreirane po vašoj meri!

Kontaktirajte nas već danas i rezervišite željeni sistem sa popustom i do 90% jednostavnim popunjavanjem i slanjem Kontakt Formulara. Po prijemu vašeg zahteva, kontaktiraćemo vas u vezi sa preciziranjem vašeg zahteva i dati vam detaljan prikaz raspoloživih video nadzor sistema i alarmnih, protivprovalnih kompleta po diskontovanim cenama.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.