JEDINSTVENI POPUSTI I POKLONI – Q4,2019

prodajna-kampanja-video-nadzor-q4-19-300x300-1

Sadržaj članka

U saradnji sa partnerima portala – licenciranim sistem integratorima i distributerima, napravili smo objedinjen lager sistema tehničke zaštite, pre svega alarm monitoring i video nadzor sistema – po promotivnim cenama i uz mnoštvo poklon proizvoda za kupce.

Dugo očekivana sinergijska akcija portala VideoNadzor.Net ponovo startuje!

U okviru sinergijske ponude organizovane u saradnji sa partnerima portala, kupcima su na raspolaganju alarm monitoring sistemi sa 90% popusta, kao i video nadzor sistemi po posebnim cenama, namenjeni privatnim korisnicima i malim i srednjim firmama. U okviru ove ponude, korisnicima je ponovo na raspolaganju preko 100 kompleta video nadzor i alarmnih setova renomiranih proizvođača.

U ponudi je nova video nadzor i alarmna oprema, koja od momenta vaše kupovine dolazi sa standardnom 2-godišnjom, 3-godišnjom i 5-godišnjom garancijom!

Video nadzor oprema podržava najnoviji kompresioni H.264 i H.265 standard, kamere za video nadzor su Full HD rezolucije,  a u ponudi su i hard diskovi najnovije generacije za optimizovano skladištenje video nadzor arhive.

Alarmni sistemi u okviru ove ponude pripadaju najnovijoj generaciji proizvoda renomiranih proizvođača PARADOX i DSC, uz savremenu senzorsku tehnologiju ugrađenu u detekore pokreta i druge periferne elemente sistema.

Pošaljite nam kontakt formular i rezervišite vaš sistem na vreme

ALARM MONITORING SISTEM SA 90% POPUSTA

U okviru ove promotivne akcije alarm monitoring sisteme možete nabaviti sa čak 90% popusta koji je važeći za sve elemente protivprovalnog alarmnog sistema. Dodatno, uz sniženu cenu instalacije, obezbedili smo i povlašćenu cenu mesečne usluge alarm monitoringa. Pošaljite nam kontakt formluar i u poruci naznačite da ste zainteresovani za ALARM MONITORING SISTEM sa 90% popustom, a mi ćemo vas kontaktirati radi izdavanja kompletne ponude i realizacije.

alarm monitoring sistem

 

!!! DVE FULL HD KAMERE ZA VIDEO NADZOR NA POKLON !!!

U okviru ove iste promotivne akcije – svi kupci koji nam pošalju ispunjenu kontakt formu sa iskazanim interesovanjem za alarm monitoring sistem – Dobijaju NA POKLON DVE FULL HD KAMERE ZA VIDEO NADZOR.

I to nije sve!

Ukoliko se odlučite za kompletiranje video nadzor sistema preko naše mreže autorizovanih i licenciranih sistem integratora – Stičete pravo i na promotivni popust od 50% na video nadzor snimač, dodatne kamere, hard diskove, napajanje kao i na kompletan instalacioni materijal!!! Sa dodatno sniženim cenama instalacije ova promo akcija predstavlja najbolju ponudu na tržištu! Količine su ograničene, zato požurite i rezervišite sistem na vreme!

Pošaljite nam kontakt formular i rezervišite vaš sistem na vreme

U saradnji sa članicama Upstream ICT Alliance – na raspolaganju vam stoje naši partneri, licencirane sistem integrator firme koje vam mogu pružiti pouzdanu i efikasnu podršku u instalaciji, puštanju sistema u rad, kao i obučiti vas za rukovanje kupljenim sistemom tehničke zaštite.

Dodatno, za sva zainteresovana pravna lica obezbeđen je dodatni popust na izradu zakonski obavezne dokumentacije prilikom nabavke video nadzor i alarmnih sistema. Procena rizika, plan, projekat,… u okviru ove ponude obezbeđeni su po posebnim, diskontovanim cenama.

Nabavka i upotreba video nadzor i protivprovalnih alarmnih sistema drastično umanjuje rizik od nastanka štete i gubitka dobara izazvanih neovlašćenim ulaskom u objekat i krađom. Alarmni sistemi povezani na kontrolni monitoring centar uvek mogu sprečiti štetu i pre nego što ona nastane.

Iskoristite promotivni period i nabavite željenu opremu, uz diskontovane cene!

Količine su ograničene, zato požurite i pošaljite nam upit.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.