PRESTIŽNA NAGRADA ALARM AUTOMATICI ZA NAJVEĆI RAST

tyco-engage-alarm-automatika-nagrada-600x530

Sadržaj članka

Alarm Automatika osvojila priznanje za najveći rast u prodaji Tyco security rešenja, na Tyco Engage konferenciji, na kojoj je učestvovalo preko 250 kompanija – Tyco partnera, iz EMEA regije.

Tyco Engage konferencija

U španskom gradu, Allicante-u, početkom meseca od 03.06 – 09.06.2019. održana je Tyco Engage konferencija na kojoj je sudjelovalo gotovo 250 predstavnika Tyco partnerskih tvrtki iz cijele EMEA regije. Tom prilikom predstavnicima tvrtke Alarm Automatika je uručeno priznanje kojim je, ova renomirana tvrtka za security rješenja, prepoznata kao jedan od partnera s najvećim rastom prodaje Tyco rješenja, uz bok s tvrtkama iz Norveške i Engleske. „Ponosni smo na ovo priznanje. Alarm Automatika u Hrvatskoj zastupa Tyco više od 26 godina kroz koje smo uspjeli dokazati da smo pouzdan partner u implementaciji rješenja baziranih na Tyco proizvodima. Zato nam je i omogućeno da u 7 od 10 zemalja u kojima imamo razvijenu vlastitu prodajnu mrežu zastupamo Tyco.“ kaže gospodin Crnković, direktor izvoza.

Engage konferencija

Konferenciju je otvorio gospodin Alan Riegler, viši direktor prodaje za EMEA regiju koji je u uvodnom izlaganju istaknuo kako na postojećoj reputaciji kvalitetnih proizvoda namjeravaju nastaviti graditi nova rješenja bazirana na najnovijim tehnološkim dostignućima. Također je potvrdio da je spajanje Tyco-a sa tvrtkom Johnson Controls dovršeno, a proizvodi iz portfolija sigurnosti će se i dalje prodavati pod nazivom Tyco zbog velikog ugleda tog brenda u svijetu.
Na konferenciji su predstavljeni trendovi u security industriji te nova Tyco rješenja poput kontrole pristupa, protuprovale, dojave požara i video nadzora koja se uspješno suočavaju sa izazovima današnjice. Poseban interes sudionika su izazvala nova cyber security Tyco rješenja, Cloud i Dron rješenja te Frictionless u kontroli pristupa sa implementiranom naprednom tehnologijom prepoznavanja lica.

O korporacijama Johnson Controls i Tyco

Johnson Controls je globalna tvrtka sa više od 120.000 zaposlenika koji stvaraju inteligentne zgrade, učinkovita energetska rješenja, integriranu infrastrukturu i transportne sustave sljedeće generacije. Dio tvrtke je divizija Johnson Controls Building Technologies & Solutions čija tehnologije integriraju sve aspekte zgrada – sigurnosne sustave, upravljanje energijom, zaštitu od požara, HVAC. Tyco, dio grupacije Johnson Controls, objedinjuje u svijetu vodeće proizvođače sustava kontrole pristupa, videonadzora i protuprovale. Tyco brendovi – American Dynamics, Exacq, Illustra, CEM Systems, DSC, Kantech, Software House – imaju dugogodišnju tradiciju u industriji tehničke zaštite i iskustvo veće od bilo koje druge grupacije u svijetu. U Tyco-u razvijene platforme za integraciju omogućuju korisnicima da vide više, naprave više i uštede više. Postojeća Tyco rješenja su osmišljena da budu u skladu s tehnologijom budućnosti.

O tvrtki Alarm Automatika

Alarm Automatika je regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite. Osigurava sve potrebno za uspostavljanje tehnološki naprednih safety i security rješenja – pouzdane sustave, jedinstvene softvere i profesionalnu uslugu. Pouzdan je partner velikom broju tvrtki koje se bave tehničkom zaštitom, zaštitarskim uslugama, elektro instalacijama, gradnjom i projektiranjem kao i krajnjim korisnicima. Uz isporuku profesionalnih sustava i uređaja, osigurava i svu potrebnu prodajnu, tehničku i projektnu podršku. Više o kompaniji Alarm Automatika možete pronaći na njihovoj partner kontakt strani.

alarm automatika logo

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.