2N INTEGRATION HUB – DIGITALNA PLATFORMA ZA EFIKASNIJE INTEGRACIJE

Video-Interfon-2N-Integration-Hub-300x300-1

Sadržaj članka

Potrebno vam je tehnološko rešenje koje može zadovoljiti sve integracione potrebe vašeg projekta? 2N Integration Hub predstavlja centralno mesto za sve 2N sistemske integracije. Ova digitalna platforma omogućuje efikasno povezivanje sistem integratora sa tehnološkim kompanijama i podržava da procesi i načini integracije budu jednostavni i efikasni.

 

Integrisana sistemska rešenja

Kompanija 2N se pobrinula da sistem integrator partnerima prilično olakša posao kada su u pitanju video interfon integracije. Širok spektar 2N tehnoloških partnera omogućuje integratorima raznovrsnu paletu integrativnih rešenja, pa je tako i sam 2N na svom Integration Hub-u postavio oblasti u kojima integratori mogu dobiti podršku:

• Video menadžment softver
• Kontrola pristupa
• Kućna automatizacija
• Upravljanje poslovnim zgradama
• Upravljanje bezbednosnim procesima
• Upravljanje i kontrola posetioca
• Telefonija i PBX
• IP kamere

Osim izbora adekvatnog tehnološkog partnera 2N je dodao i Residential / Commercial filtere pretrage kako bi dodatno pomogao integratorima u brzom lociranju adekvatnog tehnološkog partnera za konkretan tip i vrstu projekta.
2N Integration Hub digitalna platforma dizajnirana je prvenstveno za sistem integrator partnere i za tehnološke partnere, i kao takva pruža pristup informacijama i dokumentaciji o integracionim mogućnostima na jednom centralnom mestu. Trenutno, 2N ima više od 200 podržanih integracionih solucija na 2N Integration Hub partner platformi.

 

 

Otvoreni protokoli ključni za pouzdanu integraciju

Upotrebom otvorenih protokola u 2N proizvodima integratori su u mogućnosti da kreiraju pouzdane i širokog spektra integrcije sa sistemskim rešenjima drugih proizvođača. Upotrebom centralnog 2N integracionog hub-a nema više potrebe za komplikovanom pretragom 2N wiki za traženim informacijama. Sve informacije su sada dostupne na novoj 2N Integration Hub digitalnoj platformi, a uz pomoć dodatnih filtera pretrage brzo ćete pronaći tehnološko rešenje i vendora za vaš projekat.

Sve za integraciju na jednom mestu

Tehnološki i integrator partneri mogu jednostavno i direktno sarađivati i tako efikasnije pokriti širok spektar poslovnih mogućnosti, prilika i projekata. 2N integration hub je centralno mesto koje sadrži sve važne informacije za integraciju 2N proizvoda. Bez obzira da li ste u potrazi za dokumentacijom, sertifikatima, primerima uspešnih instalacija iz različitih tržišnih sektora i brendova – sve se nalazi na jednom centralnom 2N Integration Hub mestu.
Na 2N portalu možete pronaći sve kompatibilne uređaje: Lista interoperabilnih uređaja.

U nastavku dajemo prikaz 2N Integration Hub tehnoloških partnera na koje se možete osloniti za vaš sledeći projekat:

Alcatel-Lucent

Asterisk

Avaya

Avigilon

AxxonSoft

Bosch

Brivo

Camtrace

Carson Living

Cisco

Connected Technologies

Control4

Creston

Domotica Labs

Digifort

Dorlet

Easydom

Ela-soft

Elan

Exacq

Fibaro

Flowbox

Gamanet

Genetec

Geovision

Gigaset

Grandstream Networks

Honeywell

Innovaphone

Issabel

KalliopePBX

Loxone

Mirasys

Milestone Systems

NVT Phybridge

Network Optix

OnSSI

Polycom

RTI

Savant

Schneider-Electric

Snom Technology

Starface

Yealink

Ekey

Dodatno, ukoliko biste želeli da kao tehnološki partner postanete deo 2N integration hub zajednice, jednostavno se možete registrovati i odabrati tip željenog partnerstva kako biste povezali vaš brend sa 2N mogućnostima.
Iskoristite prednosti integracije sa vodećom globalnom kompanijom u domenu IP video interfona i sistema kontrole pristupa. Kako i sam proizvođač naglašava – Smart is Integrated

 

Regionalna podrška projektima

Kompanija IP WAY distribuira 2N proizvode i solucije, ali istovremeno i tehnološka rešenja vendora sa kojima 2N razvija ove sistemske integracije. Osim samih distributivnih programa, IP WAY ekspertski tim može vam pružiti i kompletnu, stručnu podršku prilikom optimalnog izbora solucije i efikasnog načina implementacije integrativnih rešenja za vaš predstojeći projkat.

2N je vodeći evropski proizvođač IP video interfonskih solucija i sistema za kontrolu pristupa, koji svoja rešenja isporučuje globalnom tržištu. Sa kompletnim portfolijom proizvoda 2N ONVIF podržana sistemska rešenja i mogućnosti će odgovoriti na sve specifične potrebe kupaca i tržišta. Od 2016-te godine 2N posluje u okviru Axis Communications grupacije, čime je osiguran dugoročni razvoj sistemskih rešenja u premium ligi proizvođača bezbednosnih i kontrolno-pristupnih solucija.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.