ALARM AUTOMATIKA PARTNER NAJVEĆEG REGIONALNOG SECURITY SAMITA

30/09/2021 |

Dosadila vam je ponuda konvencionalnih security rešenja? U potrazi ste za savremenim bezbednosnim solucijama koje su u mogućnosti da vama i vašim kupcima realizuju dodatnu upotrebnu vrednost? U tom slučaju, obavezno posetite kompaniju ALARM AUTOMATIKA na predstojećem Adria Security samitu koji će se ove godine održati u Beogradu, 13 i 14. Oktobra. Kompanija Alarm automatika će zajedno sa svojim partnerima, na ukupno 9 štandova predstaviti svoju ponudu sveobuhvatnih rešenja pametne zaštite. Ne propustite priliku da posetite štandove Alarm automatike, kako biste primili najnovija znanja o naprednim funkcionalnostima i izuzetnoj upotrebnoj vrednosti ovih sistemskih rešenja.

 

Adria Security Summit ove godine će se održati u Beogradu 13. i 14. oktobra.
Kompanija Alarm automatika će zajedno sa svojim partnerima kroz ukupno 9 štandova predstaviti svoju ponudu sveobuhvatnih rešenja pametne zaštite. Kroz konferencijski deo samita firma će prezentovati svoja inovativna softverska rešenja centralizacije i integracije.

Regionalni i svetski brendovi industrije tehničke zaštite DVC, Tyco, Ajax, Comunello, Fonestar, Inim i Idis biće predstavljeni kroz zasebne štandove, dok će se na Alarm automatika štandu objediniti ponuda firme u svih 10 zemalja u kojima posluje.

Keynote ‘Dojavni centri budućnosti’

Kao platinum sponzor konferencije, Alarm automatika prezentovaće se i kroz uvodno izlaganje konferencije, u sklopu kojeg će predsednik Uprave Boris Popović održati predavanje o dojavnim i nadzornim centrima budućnosti. Deo programa konferencije biće i case study Alarm automatike naslova ‘Implementacija integrisanog rešenja zaštite kampusa firme Infobip’, koju će održati član Uprave Miroslav Ćirić.

Teme prezentacija:
Sve prezentacije se održavaju u sklopu Adria Security Summit-a, 13. oktobra 2021. u popodnevnim satima, u dvorani Pink Panter konferencijskog centra BELEXPOCENTAR, u hotelu Holiday Inn, Beograd.

Centralizacija alarmnih i video nadzornih sistema pomoću ABsistemDC(NG)v2 softvera sa primerima

Integracija safety rešenja sa security i BMS sistemima putem ABsistemDCi softvera sa primerima

ABsistem serija softvera za inteligentno upravljanje i kontrolu sa primerima

Adria Security Summit

Ako želite više informacija o Adria Security Summit 2021, ili ako želite da prisustvujete predavanjima Alarm automatike, molimo vas da sledite link.