DAHUA NADZORNE KAMERE SA TIOC 2.0 TEHNOLOGIJOM NOVE GENERACIJE

30/09/2021 |

Saznajte šta sve u domenu kastomizacije bezbednosnih alarma donosi nova TiOC 2.0 tehnologija inkorporirana u novoj generaciji Dahua nadzorih kamera. Ovaj upgrade za 3-u-1 Dahua kamere sa novom TiOC tehnologijom omogućuje ne samo funkciju aktivnog odvraćanja, već i upotrebu pametnih dualnih iluminatora, VoiceCatcher tehnologiju i druge inteligentne funkcionalnosti koje podržavaju efikasniji monitoring i precizno upravljanje video alarmima i notifikacijama.

Izuzetan kvalitet video nadzor snimka, sada i u low-light režimu

Sa integrisanom OPC (Optical Path Compensation) tehnologijom, Dahua kamere TiOC 2.0 mogu ispraviti ugao prelamanja različitih svetlosnih zraka, omogućujući pritom da Dahua IPC kamera isporučuje svetlije i jasnije crno -bele slike sa objektivom F1.0 sa velikim otvorom blende. Ovo je prva Dahua mrežna kamera sa ovakvim tehničkim mogućnostima i karakteristikama.

Kompanija Dahua Technology inovativno usvaja veliki otvor blende F1.0 koji drastično poboljšava kvalitet slike, obzirom da IR kamere na tržištu uglavnom imaju otvor blende F1.6. Objektiv sa otvorom blende F1.0 kod TiOC 2.0 nadzornih kamera povećava unos svetlosti za 1,96 i 2,56 puta u poređenju sa F1,4 i F1,6 modelima kamera. Ovaj tehnološki napredak omogućuje izuzetno vizuelno iskustvo sa visokom osvetljenošću scene i sa 4K rezolucijom u realnom vremenu pri 25/30 fps, čak i kada je AI funkcionalnost omogućena i u upotrebi.

AI nadzorne karakteristike: Poboljšano otkrivanje događaja

Ova nadograđena serija Dahua kamera za video nadzor takođe poseduje integrisan AI algoritam, umesto konvencionalnih PIR senzora kako bi se značajno unapredila i poboljšala preciznost otkrivanja relevantnih i alarmnih događaja. Kamere ove generacije poseduju niz AI funkcionalnosti, uključujući SMD 3.0, zaštitu perimetra, što ih čini pogodnim za različite scenarije primene, uključujući monitoring i zaštitu kako privatnih, tako i javnih površina i objekata.

Auto Tracking 3.0 (PTZ): Manja veličina targetiranih objekata, veća udaljenost praćenja

Opremljen sa algoritmom za deep learning, nadograđeni TiOC 2.0 takođe nudi Auto Tracking 3.0, jedinstvenu tehnologiju PTZ kamera. Koristi karakteristike PTZ kamere za rotiranje (horizontalno i vertikalno) i zumiranje za praćenje targetiranih objekata. Kada targetirani objekat pokrene pravilo IVS, Dahua PTZ kamera zumira i prati definisanu metu u pokretu unutar scene. Auto Tracking 3.0 omogućuje nesmetan proces praćenja. U kombinaciji sa PFA 3.0 algoritmom (integracija inteligentnih algoritama i algoritama za fokusiranje), omogućuje auto-fokusiranje tokom procesa Pan-Tilt-Zoom praćenja targetiranih objekata.

Pametni, dualni iluminatori: Fleksibilni režimi osvetljenja

Nadograđeni TiOC 2.0 poseduje Smart Dual Illumination tehnologiju koja može fleksibilno prebacivati između IC režima i white LED režima. Režim pametnog osvetljenja uključuje algoritam dubokog učenja za otkrivanje targetiranih objekata. Kada je omogućen režim pametnog osvetljenja (podrazumevani režim), dodatno belo svetlo će se uključiti samo kada je targetirani objekat otkriven u području koje je pod nadzorom (PTZ kamera prati targetirani objekat). Aktivni alarm će se takođe aktivirati (sirena i plavo i crveno svetlo) ako targetirani objekat uđe u područje koje je označeno kao alarmni sektor u sistemu.

VoiceCatcher tehnologija: Jasnija detekcija zvuka sa veće udaljenosti

Dahua VoiceCatcher tehnologija inkorporira visoko osetljivi niz dvostrukih mikrofona za detekciju zvukova.
Sa Dahua algoritmom za smanjenje šuma i SOC-om visokih performansi, ova funkcija značajno povećava udaljenost detekcije i snimanja zvuka kamere za 7 metara u poređenju sa prethodnom generacijom TiOC-a (zasnovano na standardnom laboratorijskom okruženju).

Nove Dahua TiOC 2.0 nadzorne kamere sa dva mikrofona pružaju jasan zvuk, visoku stopu smanjenja šuma vetra i nisku pozadinsku buku iz okruženja, dok tipični pojedinačni mikrofon proizvodi blago izobličen zvuk. U kombinaciji sa ugrađenim zvučnikom, niz dvostrukih mikrofona uveliko poboljšava funkciju dvosmernog razgovora, pružajući jasnije i zvučnije zvukove.

Kako kupiti?

Kontaktirajte nas kako biste bili u prilici da vaš video nadzor sistem nabavite putem oficijalnog distributivnog kanala kompanije Dahua Technology. Na ovaj način ostvarićete jedinstvene prednosti prilikom kupovine, poput najboljih komercijalnih uslova, produžene garancije na opremu i radove, kao i kako biste bili u mogućnosti dobiti profesionalnu instalaciju i podršku u svim fazama realizacije projekta od Dahua autorizovanih integrator partnera. Kontaktirajte nas već danas i zakažite termin za izlazak na teren radi detaljnijeg preciziranja zahteva i za dobijanje kompletne ponude.