Dahua Technology i Lechange serija proizvoda

03/04/2018 |

Proizvođač video nadzor solucija, Dahua Technology lansira proizvode za široku potrošnju, globalno u saradnji sa Lechange brendom

Dahua Technology, vodeći proizvođač video nadzor solucija za globalno tržište, lansira liniju proizvoda sa brendom Lechange, koja treba da posluži porodicama koje žele bolju bezbednost i veći konformitet življenja, kao i vlasnicima malih i srednjih preduzeća koji žele da realizuju efikasniju kontrolu nad operativnim i poslovnim procesima svoje firme.

Snaga Lechange brenda leži u tehnologiji i dizajnu. Unapređen Dahua video nadzor tehnologijom, Lechange omogućuje korisnicima da više uživaju u tehnološkim dostignućima, uključujući visoku rezoluciju, prepoznavanje lica, prepoznavanje glasa, AI – veštačku inteligenciju i cloud video nadzor rešenja. Sa odličnim dizajnom hardvera i softvera, Lechange garantuje vrhunsko korisničko iskustvo i tokom instalacije i tokom svakodnevne upotrebe video nadzor sistema.

 

Lechange proizvodi

Lechange je predstavio sedam proizvoda koji su dostupni korisnicima na globalnom nivou, uključujući Cue 1080P Wi-Fi video nadzor kamere, Ranger 1080P Wi-Fi Pan&Tilt video nadzor kamere, Bullet 1080P H.265 Wi-Fi video nadzor kamere, Ranger Pro G 1080P H.265 Wi-Fi, Pan&Tilt video nadzor kamere, kao i Airfly i DB10 Wi-Fi video interfon. Prva serija Lechange proizvoda donosi višestruke funkcije, uključujući: nadzor, daljinski monitoring, pametne uređaje i naprednu analitiku.

Članovi porodice, na primer: roditelji i deca, mogu biti zaštićeni Lechange sistemom koji je jednostavan za podešavanje i kompatibilan sa Smart Home sistemima, sa 24/7 bezbednošću i fleksibilnijom kontrolom pristupa, uz HD kvalitet video nadzora za članove porodice. Takođe, koristeći Lechange proizvode možete mnogo više i lakše komunicirati sa članovima porodice, ili se obratiti kućnim ljubimcima koji vas čekaju kod kuće dok se ne vratite sa puta.

Menadžeri u malim i srednjim preduzećima sada mogu da prate dešavanja u njihovim prodavnicama sa lakoćom i u potpunosti. Postoji dodatna pogodnost za Lechange korisnike: oni mogu da snime video koji sadrži dragocene, smešne ili interesantne momente, kao i da ih podele na društvenim mrežama.

“Prvo smo lansirali brend 2014. godine u Kini i vrlo brzo je postao omiljeni home security brend, visoko cenjen od strane potrošača. Sada, sa akumuliranim iskustvom i unapređenom tehnologijom, voleli bismo da lansiramo naše napredne i proverene proizvode i solucije globalnim korisnicima”, rekao je Li Jiang, menadžer proizvoda za Lechange.

Lechange proizvodi su spremni za prodaju u sledećim državama i regijama: Evropskoj Uniji, Ujedinjenom kraljevstvu, Rusiji, Indiji, Brazilu, Meksiku, Sjedinjenim Američkim državama, Ukrajini, Srbiji, Australiji, Maleziji, Indoneziji, Singapuru, Švajcarskoj, Južnoj Koreji, Tajlandu, Vijetnamu, Turskoj, Iranu, Kolumbiji, Peruu, Čileu, Južnoj Africi, Kanadi.

Uz prave vrednosti koje donosi porodicama i malim i srednjim preduzećima, Dahua i Lechange usavršavaju svakodnevni život.