DIZAJN NAGRADA ZA KOMPANIJU HIKVISION

03/05/2016 |

Panoramska video nadzor kamera DS-2DP1636-D kompanije Hikvision, dobitnik je ovogodišnje nagrade za dizajn, u konkurenciji proizvođača iz 70 zemalja. Ovo priznanje je ustanovljeno davne 1954. godine, a nagradu dodeljuje stručni žiri sastavljen od preko 60 svetskih eksperata za dizajn.

Direktor marketinga kompanije Hikvision, vodećeg svetskog proizvođača sistema video nadzora, smatra da je ovo priznanje velika čast za kompaniju i njene mlade dizajnere. Ističe i da PanoVu serija kamera, sa svojim jednostavnim dizajnom i kompaktnom strukturom, predstavlja najbolje panoramsko rešenje visoke klase na tržištu. Zahvaljujući integraciji više senzora u jednom uređaju, PanoVu kamere kreiraju ultra HD panoramske slike.

 

„ALL-IN-ONE“ dizajn

Korisniku ove kamere, dizajnirane po principu „sve u jednom“, omogućeno je praćenje više kamera na samo jednom uređaju. Kamera se jednostavno instalira i podešava, koristi samo jedan ethernet kabl i jedan kabl za napajanje. Ima minimalno osvetljenje od svega 0,002 luksa za snimanje u boji, što omogućava panoramsko snimanje u bilo koje doba dana.

PanoVu kamera ima dve verzije koje nude sliku pod uglom od 180° sa 8 megapiksela i 360° sa 16 megapiksela, bez izobličenja, sa Ultra HD rezolucijom, zatim 8x 1/1,9“ CMOS senzor za skeniranje, kao i 6x optički i 16x digitalni zum. Namenjena je za video nadzor lokacija sa velikim površinama poput sportskih stadiona, aerodroma, parkinga, gradskih centara i trgova.