EAGLE EYE NETWORKS BODY-WORN KAMERE ZA NOŠENJE NA UNIFORMI

30/06/2021 |

Eagle Eye Networks kamere za nošenje na uniformi – Vodeći US proizvođač cloud video nadzor solucija – Eagle Eye Networks kreirao je ovu ponudu da komercijalnim kupcima pre svega omogući ekonomičan pristup body-worn nadzornim kamerama koje unapređuju bezbednost i odgovornost osoblja, iniciraju trenutni odziv i pružaju dragocene dokazne materijale, dok istovremeno štite imovinu i štite zajednice.

 

Eagle Eye Networks kamere za nošenje na uniformi

Proširuju upotrebnu vrednost i mogućnosti primene nadzornih tehnologija
Kompanije koriste Eagle Eye Networks body-worn nadzorne kamere za poboljšanje sigurnosti i odgovornosti osoblja. Kamere za nošenje na uniformi pospešuju brzinu reakcije na incidente i istrage pri zaštiti ljudi i imovine.
Najbolji odnos cene i kvaliteta i maksimalna korisnička upotrebna vrednost.

Eagle Eye Networks kamera za nošenje na uniformi sa direct-to-cloud dizajnom, namenjena je širokom spektru komercijalnih primena. Karakteristike poput 4G i WiFi mogućnosti, dvosmerni audio, geo tagging i alarmna funkcija
Čine ove body-worn nadzorne kamere idealnim za maloprodaju, zaštitarske kompanije, kao i za druge komercijalne kompanije.

Vodeći US proizvođač cloud video nadzor solucija – Eagle Eye Networks kreirao je ovu ponudu da komercijalnim kupcima pre svega omogući ekonomičan pristup body-worn nadzornim kamerama koje unapređuju bezbednost i odgovornost osoblja, iniciraju trenutni odziv i pružaju dragocene dokazne materijale, dok istovremeno štite imovinu i štite zajednice.

„Tržište komercijalnih nadzornih kamera za nošenje na unioformi sazrelo je za nove učesnike“, kaže Paul Bremner, glavni analitičar u Omdijinoj kritičnoj komunikacijskoj grupi. „Karakteristike poput Cloud konektivnosti, 4G, striminga uživo, GPS-a i cene, važne su trgovcima, dostavnim službama, čuvarima i drugim subjektima u komercijalnom sektoru.“

Eagle Eye Networks body-worn nadzorne kamere

  • Koriste 4G ili WiFi za striming uživo, daljinsko gledanje u stvarnom vremenu i snimanje direktno u oblak
  • Spajaju fiksne, mobilne i body-worn kamere, što otvara novu dimenziju efikasnosti
  • Konektivnost sa monitoring centrom i geografsko označavanje za trenutni odgovor i podršku
  • Veća pokrivenost prostora uz fish-eye objektiv i Eagle Eye Cloud Management aplikaciju
  • Mogućnost upravljanja velikim brojem kamera u oblaku i monitoringa iz kontrolne sobe
  • Kvalitetan dvosmerni audio za jasnu komunikaciju

„Potražnja za visoko kvalitetnim body-worn kamerama koje se povezuju sa oblakom raste već nekoliko godina, još više se ubrzavajući pandemijom, socijalnim nemirima i preusmeravanjem ka pružanju više usluga u kući i na daljinu“, kaže Dean Drako , osnivač i izvršni direktor kompanije Eagle Eye Networks. „Tradicionalne body-worn za sprovođenje zakona koriste model pretplate sa visokim mesečnim pretplatama, što ima preveliku cenu koštanja za komercijalne kupce. Eagle Eye Networks će podržati nove Eagle Eye body-worn kamere po istoj niskoj ceni pretplate na fiksne kamere, čineći rešenje pristupačnim za komercijalne kupce koji su navikli da unapred plaćaju napredne kamere sa pristupačnim dugoročnim pretplatama.“

Nadzorne kamere za nošenje na uniformi za početak će, počevši od Q3,2021 biti dostupne na platformi Eagle Eye Networks Camera Manager, a potom i u Eagle Eye Cloud video menadžment sistemu.

Pročitajte i kako Eagle Eye Networks solucije drastično umanjuju kapitalne i operativne izdatke integrišući sistem video obezbeđenja u efikasnu cloud video nadzo soluciju.

Dodatno, saznajte i zašto su Eagle Eye Networks cloud video nadzor solucije idealne za banke i generalno za finansijski sektor.

Kako kupiti?

Kompanija Upstream ICT Alliance generalni je distributer Eagle Eye Networks cloud video nadzor solucija. U saradnji sa našim autorizovanim i licenciranim sistem integrator partnerima za kompanijske kupce pružamo besplatne konsultacije, uz profesionalna dizajn, projektovanje i instalaciju željene video nadzor solucije.
Kontaktirajte nas i počnite koristiti prednosti Eagle Eye Networks cloud video menadžment rešenja.