Nova serija Hikvision PTZ kamera za video nadzor

29/10/2018 |

Predstavljamo vam novu seriju video nadzor PTZ kamera proizvođača Hikvision, kompaktnog dizajna ali izuzetno efikasnu u smislu pokrivenosti prostora i sa impozantnim paketom tehničko-tehnoloških funkcionalnosti i karakteristika

Nova PTZ video nadzor kamera, kompaktnog dizajna koja pokriva i najmanje delove objekta

Hikvision, jedan od vodećih svetskih proizvođača video nadzor rešenja, lansirao je na tržište novu seriju PTZ kamera za video nadzor, veoma kompaktnog dizajna, sa mogućnošću da pokrije i nepristupačnije delove posmatrane scene objekta pod video nadzorom.

Reč je o DS-2DE2A404W-DE3 modelu video nadzor kamere koji donosi Pan-Tilt-Zoom funkcije i povećava korisnost malih kamera na mestima gde nije moguće montirati veliku PTZ kameru robusnog dizajna.

Veoma naprednih karakteristika, ova serija kamera dolazi sa objektivom od 2.5mm sa 4x optičkim i 16x digitalnim zumom, i definitivno predstavlja korak unapred kada su specifične video nadzor solucije u pitanju. Dostupna je u dva modela, sa 2MP i 4MP rezolucije, i sa mogućnošću isporučivanja snimaka u boji čak i u uslovima slabog osvetljenja, do 0,005 lux-a uz pomoć IR iluminatora.

hikvision-ptz-kamere-za-video-nadzor

Još jedna od karakteristika po kojima se ovaj model kamere razlikuje od drugih jeste dostupnost nekih od smart funkcija, kao i video analitika i moduli za Face Detection, Intrusion Detection, Line Crossing Detection, Region Entrance/Exit Detection… koji korisnicima ovih kamera proširuju domen upotrebe, omogućujući profesionalno video nadzor rešenje i povećanu bezbednost prostora koji je pod nadzorom.

Dodatne ključne karakteristike:

  • 120 db WDR
  • 3D Digital Noise Reduction
  • IR rasveta do 20m udaljenosti
  • IK10, IP66 zaštita
  • Podržana je H.265+/H.265 kompresija video zapisa

Ovaj model Hikvision kamere za video nadzor namenjen je manjim projektima, a najveću primenu ima u unutrašnjim prostorima poput marketa, butika, kancelarijskih prostora,.. Proizvođač Hikvision veruje da će ova serija kamera za video nadzor zbog svoje fleksibilnosti i jednostavnosti instalacije privući pažnju svetskom tržištu i pozicionirati se kao jedan od najtraženijih kamera modela za ovaj segment tržišta.

“U kompaniji Hikvision konstantno tražimo nove načine da pomognemo našim korisnicima u različitim situacijama i takođe prepoznajemo važnost da posedujemo fleksibilnost kako bismo imali pravu video nadzor kameru za pravo video nadzor rešenje”, izjavio je Peter Guan, direktor prodaje i marketinga HikVision-a za Evropu, i još je dodao:

“Nova serija PTZ kamera za video nadzor biće veoma koristan dodatak Hikvision portfoliu za instalatere jer je ekonomična i veoma je laka i jednostavna za istalaciju na malom prostoru”.

U prilogu možete pronaći datasheet sa kompletnim tehničkim karakteristikama ove nove serije Hikvision kamera za video nadzor: Hikvision PTZ video nadzor kamera DS-2DE2A404W-DE3.

Dodatno, o kompletiranju Hikvision video nadzor rešenja možete se raspitati kod zvaničnog Hikvision distributera – kompanije C.C.T.V Centar Master, a njihova rasprostranjena mreža sistem integratora može vam efikasno pomoći u implementaciji željenog video nadzor projekta.