AXIS Q3505-VE IP KAMERA

05/02/2016 |

Fiksna video nadzor kamera za spoljnu montažu sa HDTV rezolucijom koju isporučuje u do 60 slika u sekundi, i sa vrhunskom upotrebljivošću snimljenog video nadzor materijala
  • HDTV 1080p u do 60 fps
  • WDR – Forensic Capture
  • Kontinuelan i neprimetan prelaz između WDR i Lightfinder režima rada
  • Elektronska stabilizacija slike
  • IK10+(50 J) zaštita od udaraca

Preuzimanje dokumenta

AXIS Q35 – Specifikacija

Najkvalitetnija upotrebljivost video zapisa

AXIS Q3505-VE je kamera visokih performansi, otporna na vandalizam, za upotrebu u situacijama koje podrazumevaju visok nivo bezbednosti. Kamera je dostupna sa široko-ugaonim ili tele objektivom. Isporučuje HDTV 1080p video snimak u do 60 frejmova po sekundi, obezbeđujući jasan video snimak čak i kada snima brze pokrete.

Funkcionalnost Wide Dynamic Range(WDR) – Forensic Capture koju kamera AXIS Q3505-VE poseduje obezbeđuje savršeno izbalansiran kvalitet video snimka priliom jakih varijacija u osvetljenja, dok Lightfinder tehnologija omogućuje izuzetnu upotrebljivost slike u lošim, noćnim svetlosnim uslovima.
AXIS Q3505-VE podržava i elektronsku stabilizaciju slike(EIS) što u velikoj meri poboljšava kvalitet video zapisa u situacijama kada je kamera izložena vibracijama.

Efikasna, pouzdana i svestrana instalacija

AXIS Q3505-VE je dizajnirana za pouzdanu instalaciju, otpornu na vandalizam, kao i na vremenske uslove. Kamera može funkcionisati u širokom temperaturnom opsegu od -40 °C to 60 °C.
Kamera poseduje IK10 zaštita kućišta kamere obezbeđuje otponost na udarce snage minimum 50 J. Ako je kamera udarena ili pogođena, šok detekcija omogućava slanje alarm upozorenja operateru.

AXIS Q3505-V dolazi sa nosačem za montažu na razvodnu kutiju, ili direktno na zid, ili na plafon, a takođe postoji i kompletan set montažnih dodataka kako bi bila omogućena instalacija i montaža kamere na različita, specifična montažna mesta. Mogućnosti daljinskog zumiranjaa i podešavanja fokusa obezbeđuje jednostavno i lako zumiranje, podešavanje i udaljeno fokusiranje preko mreže, eleminišući potrebu za napornim finim podešavanjem na samoj montažnoj lokaciji kamere.
Podrška pri nivelisanju kamere i autorotacija su korisni pri instalaciji kako bi se osiguralo horizontalno poravnanje i pravilno rotiranje slike gde god i kako god da su kamere montirane.

AXIS Q3505-VE idealna je za prostore koji iziskuju visok nivo zaštite poput aerodroma, železničkih stanica, kao i za industrijske i za državne infrastrukturne objekte.