AXIS Q6114-E PTZ KUPOLNA IP KAMERA

05/02/2016 |

Vrhunska video nadzor HDTV 720p PTZ kamera sa Sharpdome i Lightfinder tehnologijom
  • HDTV 720p i 30x optički zum
  • Axis Sharpdome tehnologija sa funkcijom brzog sušenja kupole kamere
  • IP66 zaštitno kućište i NEMA 4X zaštita od prašine, jakog vodenog mlaza i udarca
  • Detekcija potresa
  • WDR 130dB
  • High PoE napajanje, max. 60W

Preuzimanje dokumenta

AXIS Q6114-E – Specifikacija

Dizajnirana za PTZ video nadzor visokih karakteristika

AXIS Q6114-E je kompaktna i za spoljnu montažu PTZ kupolna kamera visokih karakteristika, koja pruža HDTV 720p, 30x optički zum, kao i brze i precizne pan/tilt performanse za pokrivanje širokog područja i odlične detalje u sceni prilikom zumiranja. Idealna je za potrebe aerodroma, železničkih stanica, sportskih arena, trgovačkih centara, skladišta i proizvodnih pogona. AXIS Q6114-E dolazi sa Lightfinder tehnologijom za izuzetne performanse u uslovima slabog osvetljenja i podržava WDR kako bi bio omogućen neometan rad u izazovnim svetlosnim uslovima. Kamera AXIS Q6114-E podržava i funkcionalnost elektronske stabilizacije slike, što je korisno za dobijanje mirnijeg snimka u vetrovitim uslovima.

 

Jasna identifikacija sa Axis Sharpdome video nadzor tehnologijom

Axis’ Sharpdome tehnologija sa svojom inovativnom mehanikom i jedinstvenom geometrijom kupole, obezbeđuje oštru sliku u svim pravcima i nudi jedinstvenu mogućnost identifikacije objekta na čak do 20° iznad horizonta kamere, što čini ove kamere pogodnim i za korišćenje na neravnim terenima.

 

Axis Speed Dry funkcija

Sharpdome tehnologija uključuje i jedinstvenu Axis ’Speed Dry’ funkciju koja će pomoći da se obezbede oštre slike čak i po kišnom vremenu. Ona takođe može da pojednostavi čišćenje kupole, omogućavajući efikasnije metode kao što su čišćenje visokim pritiskom. Pouzdane Pan-Tilt-Zoom operacije kamere AXIS Q6114-E omogućene su zahvaljujući IP66 zaštitnom kućištu protiv prašine i jakog vodenog mlaza. Kamera je dizajnirana za pouzdanu, vodootpornu instalaciju sa ugrađenom začtitom od prašine, kiše, snega i sunčeve svetlosti (IP66 i NEMA 4X zaštita), i otporna je na udarce (IK08 zaštita). Pored toga, kamera je dodatno zaštićena detekcijom potresa, odnosno funkcionalnošću koja šalje alarmna obaveštenja u slučaju pokušaja vandalizma.

Inteligentan video nadzor

Ugrađena video analitika na kameri AXIS Q6114-E uključuje Active Gatekeeper funkcionalnost, koja omogućava pomeranje kamere na način da automatski pređe na zadatu poziciju, kada detektuje pokret u unapred pre-definisanoj oblasti, kao i da prati detektovani objekat. Kamera takođe ima značajan kapacitet za integraciju pametnih video aplikacija drugih proizvođača.

 

Nagrade proizvoda