IP VIDEO INTERFON AXIS A8207-VE

27/05/2019 |

IP video interfon Axis A8207-VE sa SIP, VAPIX i ONVIF kompatibilnošću i sa kamerom od 6MP poredstavlja pouzdano rešenje sa kojim možete unaprediti vašu video nadzor soluciju i odgovoriti na sve specifične video nadzor instalacione zahteve.

AXIS A8207-VE mrežni video interfon

Multifukcionalni uređaj za bolje security solucije

Ključne karakteristike:
• Integrisana IP kamera 6MP rezolucije
• Integrisani RFID čitač za kontrolu pristupa
• Tastatura za pozivanje i PIN verifikaciju
• Zvučna eho izolacija i redukcija buke
• Neograničene mogućnosti integracije
• SIP, VAPIX i ONVIF kompatabilnost

Video nadzor solucija za sveopštu bezbednost

AXIS A8207-VE mrežni video interfon kombinuje video nadzor, dvosmernu komunikaciju i kontrolu pristupa u jednom uređaju. Ne samo što je AXIS-ov najnapredniji IP video interfon, već je takođe i moćan mrežni uređaj koji omogućuje bolju sveopštu bezbednost. Njegov otvoreni interfejs nudi nebrojene mogućnosti za integraciju, i omogućuje korisnicima lako kombinovanje sa drugim sistemima u okviru postojeće bezbednosne solucije, a u skladu sa njihovim specifičnim potrebama. AXIS A8207-VE je savršen za montažu na ulazima gde redovno cirkuliše veliki broj poznatih i nepoznatih posetilaca.

Najbolje od tri sveta

AXIS A8207-VE je kombinacija tri najbolje sigurnosne solucije u jednoj, koja eliminiše potrebu za dodatnom opremom na ili oko Vašeg ulaza. Za jasnu dvosmernu komunikaciju između osoblja i svih posetilaca ova solucija nudi izolaciju eha, redukciju buke i induktivnu petlju za slušne aparate. Za pristup zaposlenih ova solucija takođe ima integrisani čitač za kontrolu pristupa (RFID), koji omogućuje daljinsku kontrolu ulaza, preko računara, fiksnih telefona ili mobilnih uređaja.

Axis IP video interfonska solucija pruža superiorne mogućnosti za mrežni video nadzor uz potpuno opremljenu 6 MP video nadzor kameru sa naprednim tehnologijama kao što su WDR, Zipstream i ACAP podrška za inteligentnu analitiku. Takođe, uključuje i multifunkcionalni PIR senzor, koji se na primer može koristiti za detekciju pojedinaca koji prilaze ulazu, a zatim za pokretanje radnji poput snimanja ili verbalnog pozdrava. Audio analtika nekog drugog proizvođača može biti integrisana za pokretanje audio upozorenja ili snimanja, na primer u slučajevima otkrivanja zvuka pucnjave i agresije. Ugrađena tamper sabotažna detekcija može da pokrene izvršenje bezbednosnih procedura uz slučajevima ako neko pokušava da prođe neovlašćenim manipulisanjem interfona.

Zaista otvorena je zaista pametna solucija

AXIS A8207-VE nudi pravu otvorenost: niste zavisni od hardvera ili softvera. Umesto toga, imate slobodu da koristite IP video interfon Axis A8207-VE sa hardverom ili softverom zasnovanim na otvorenim standardima i od dobavljača po vašem izboru. Ovu IP video interfon jedinicu možete integrisati sa rešenjima koje već posedujte ili sa onima koje odlučite da tek nabavite.

Iz razloga što je Axis IP video interfon A8207-VE razvijen na otvorenoj platformi, ostavlja kupcima mogućnost da integrišu soluciju za kontrolu pristupa sa dugom listom drugih sistema i rešenja za video nadzor, kontrolu pristupa i VoIP komunikaciju. Poseduje mnoštvo portova, releja i podržanih protokola koji omogućuju da se povežu spoljni senzori, aktiviraju svetla, otvaraju vrata, pokrenu kamere ili zvučno-svetlosni alarmi. Axis IP video interfon takođe je i pametna solucija jer su sa njom mogućnosti praktično neograničene. Poseduje čak i HDMI izlaz koji vam omogućuje da montirate bilo koji standardni ekran na unutrašnjoj strani vrata, stvarajući virtualni prozor za pregled bezbednosne situacije sa druge strane vrata, za instalacije koje imaju specifične bezbednosne potrebe.

IP video interfon koji omogućuje jednostavan pristup

Axis A8207-VE radi kao čitač kartica i PIN kodova za prepoznavanje zaposlenih i drugih autorizovanih osoba bez dodatnih operacija prilikom odobrenja pristupa. Nepoznati posetioci mogu koristiti tastaturu interfona da pozovu recepciju, osobu koju posećuju ili pripadnike obezbeđenja i da na taj način lako i brzo upute zahtev za pristup.
Oni koji odgovaraju na poziv tada mogu videti, razgovarati i otvoriti vrata tim posetiocima direktno ili sa udaljene lokacije, putem Interneta – sa bilo kog mesta gde koriste mobilni telefon, IP telefon ili video menadžment sistem.

IP video interfon i IP video nadzor integracija

Generalni AXIS COMMUNICATIONS distributer – kompanija IP WAY, može vam pružiti svu neophodnu podršku u planiranju vaše IP video solucije koja uključuje integraciju IP video interkoma u vaše postojeće video nadzor rešenje. Dodatno, na raspolaganju vam je mreža obučenih i autorizovanih Axis partnera – sistem integratora koji vam mogu pomoći prilikom video nadzor ugradnje i video interfon integracije.

Kompletne tehničke specifikacije IP video interfona Axis A8207-VE možete pogledati na sledećem linku:

IP Video Interfon – AXIS A8207-VE