Prvi Milestone Integration Day, Beograd, Srbija

06/06/2018 |

Milestone Systems je izabrao Beograd da bude domaćin prvog  tehnološkog događaja te vrste, „Milestone Integration Day Serbia“

 

Biznis na Balkanu postaje sve više svestan ključne uloge sistema video nadzora, kao i povećanja efikasnosti i optimizacije finansijskih resursa, koje on donosi kompanijama. Upravo zbog toga, svetski lider u proizvodnji softvera za video nadzor, „Milestone Systems“ izabrao je Beograd za domaćina prvog događaja te vrste „Milestone Integration Day Serbia“. Celodnevna tehnološka konferencija održaće se 12. juna 2018. godine, a jedna od najznačajnijih tema će biti „Pametni i bezbedni gradovi u budućnosti„. Gosti će takođe saznati, kako im inovativna rešenja Milestone-a mogu biti korisna prilikom realizacije novog poslovanja. Pored toga, steći će uvid u bolja shvatanja o tome, kako da konfigurišu, održavaju i reše probleme sa Milestone XProtect® sistemima video nadzora i još mnogo toga.

Više o događaju, agendi, kao i o registraciji za prisustvo, možete pronaći na sledećem linku:

https://www.milestonesys.com/events/events-and-webinars/milestone-integration-day-serbia/

 

O kompaniji Milestone Systems

Osnovan 1998, Milestone Systems je globalno vodeći proizvođač otvorene platforme IP video menadžment softvera, posvećen isporučivanju visoko kvalitetne poslovne video softver platforme, u koju Milestone hardver i softver partneri mogu integrisati njihove video solucije, za potrebe bezbednosti, ili za druge potrebe izvan domena bezbednosti. Milestone Systems za cilj ima da unapredi organizacione procese i nivo bezbednosti korisnika, kroz menadžment, integracije i kroz distribuciju digitalnih video podataka.

Zasnovan na istinski otvorenoj platformi, XProtect® VMS omogućuje integracije sa najširim izborom kamera i solucija poput kontrole pristupa i video analitike. Milestone XProtect® VMS podržava više od 7.000 kamera i drugih hardver uređaja i predstavlja moćnu, pouzdanu, laku za korišćenje VMS platformu, dokazanu u više od 150.000 instalacija širom sveta.

Zajednica profesionalaca koji zajedno sa kompanijom Milestone Systems razvijaju koncept otvorene platforme, predstavlja mrežu od preko 8.000 hardver vendora, proizvođača kamera i softver developera koji integrišu svoje proizvode i aplikacije sa Milestone Systems VMS platformom.

Milestone Systems solucije su dostupne u većini zemalja širom sveta putem Milestone distributer i integrator mreže partnera, takođe i sa Milestone regionalnim kancelarijama i predstavnicima prodaje u preko 25 zemalja. Milestone Systems je deo Canon grupacije od 2014-te godine.

Vodeći distributer Milestone Systems solucija u regionu Balkana je kompanija IP WAY, sa kojom možete započeti konsultacije u vezi sa vašim trenutnim ili budućim video nadzor projektom.

Posetite Milestone Integration Day Serbia u Beogradu 12.06.2018. i saznajte nove mogućnosti i prednosti koje nudi Milestone VMS kao platforma otvorena za integracije.