2N INDOOR COMPACT VIDEO INTERFON

N2-Video-Interfon-Indoor-Compact-300x300-1

Sadržaj članka

Video interfoni sa originalnim, elegantnim i nenametljivim dizajnom za unutrašnju upotrebu. Indoor Compact je model koji je 2N dizajnirao posebno za sektor rezidencijalnih – stambenih objekata. Uz jedan od najpotpunijih proizvodnih portfolija u industriji – 2N omogućuje korisnicima iz skoro svakog vertikalnog segmenta da pronađu optimalnu IP video interfon soluciju i to rade uvek sa posebnim osvrtom na detalje i na korisničku upotrebnu vrednost.

 

2N® INDOOR COMPACT

2N Indoor Compact predstavlja unutrašnju interfonsku jedinicu za javljanje, dizajniranu posebno za tržište rezidencijalnih objekata. Instalacija je omogućena jednim UTP kablom, a konfiguracija se obavlja preko web interfejsa, što integratorima omogućuje da puste uređaj u rad veoma brzo i bez muke. Korisnici mogu uživati u minimalističkom dizajnu, površini od kaljenog stakla, 4.3“ kolor displeju i intuitivnim kontrolama.

Jednostavno i elegantno rešenje za video komunikaciju – kako navode iz kompanije 2N.

Intuitivne kontrole, čak i za nedovoljno iskusne korisnike

Prihvatanje poziva sa spoljne interfonske jedinice, prikazivanje propuštenih poziva ili aktivacija silent režima rada nikada nije bila jednostavnija. Kontrolne fukncije prikazane u optimalnoj veličini i sa pozadinskim osvetljenjem čine korisnički interfejs intuitivnim i laganim za rukovanje.

 

Dizajn površine urađen od kaljenog stakla

Staklo na frontu je 3mm debljine i hemijski ojačano na 420°C, čime je osigurana maksimalna izdržljivost i zaštita od ogrebotina i svakodnevnog korišćenja.

 

Konfiguracija putem web interfejsa

Setovanje i puštanje u rad instaliranih jedinica, kreiranje direktorijuma i komlpetno ažuriranje firmware-a mogu se obaviti putem web interfejsa, ili sa lokalne mreže ili udaljeno, koristeći 2N Remote Configuration servis.

 

Konekcija u par sekundi i HD kvalitet zvuka

Strukturno kabliranje tipično u kućama i stanovima današnjice, čini mogućim da jednostavno priključite ovu unutrašnju interfonsku jedinicu direktno na sistem. Napajanje video interfona putem Power over Ethernet mreže i komunikacija su dostupni u momentu.

Ovaj model 2N video interfona pruža perfektno iskustvo prilikom komunikacije sa posetiocima. Interfon koristi G.722 HD audio kodek, uz jedinstveni audio sa funkcijom prigušivanja ambijentalne buke.

Kada primate poziv na 2N Indoor Compact unutrašnjoj interfonskoj jedinici, u mogućnosti ste da prebacite pogled sa interfonske kamere, na drugu IP kameru, instaliranu na nekom drugom delu ulaza u objekat. Na ovaj način višestrukim izborom kamera za nadzor korisnicima je omogućen bolji situacioni pregled ulaza i prostora oko ulaza.
Dodatno, ova unutrašnja jedinica podržava i niz drugih korisnih programskih funkcija. Korisnici mogu setovati više različitih režima rada, kao i napraviti odabir šta će se prikazivati na 4.3“ displeju.

 

Distribucija i podrška

Za inovativna 2N Indoor Compact rešenja na raspolaganju vam je kompanija IP Way – zvanični 2N distributer – kako biste dobili detaljne informacije o kompletnoj 2N video interfon soluciji, i kako biste bili upućeni na licencirane sistem integratore koji posao montaže, setovanja i puštanja u rad mogu pouzdano i kvalitetno obaviti.

 

Mobilna Aplikacija – 2N® MOBILE VIDEO

Budite informisani o svemu što se dešava na i oko ulaznog prostora u vaš stambeni objekat. 2N Mobile Video usluga omogućuje korisnicima da komuniciraju sa posetiocima putem pametnog telefona i putem 2N interfona instaliranog na ulaz u vaš objekat. Dodatne informacije o ovom servisu možete pronaći na sledećem linku: 2N Mobile Video.

 

Profesionalni Alat: 2N® NETWORK SCANNER

2N Network Scanner je jednostavan, besplatan softverski alat – aplikacija za lociranje 2N IP interfona na mreži. Nakon skeniranja mreže, aplikacija prikazuje tip, firmware verziju i IP adresu svih detektovanih interfona. Ova funkcionalnost u mnogome pojednostavljuje administriranje i instalaciju ovih video interfonskih rešenja. Dovoljno je samo da pokrenete krajnje jednostavan aplikativni softver i dobijate rezultate gotovo momentalno.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.