Provision-ISR video nadzor rešenja sa visokim nivoom cyber bezbednosti

Provision Isr Kamere Za Video Nadzor Ndaa Certified

Sadržaj članka

Provision-ISR portfolio proizvoda NDAA usklađen

Kompletan video nadzor portfolio Provision-ISR proizvoda usklađen je sa National Defense Authorization Act (NDAA). Na ovaj način kompletna gama Provision-ISR video nadzor proizvoda može biti uzeta u obzir za potrebe projekata državnih agencija i projekata od značaja za bezbednost državnih organizacija.

Provision-ISR IP video nadzor rešenja sa visokim nivoom cyber bezbednosti

Check Point i Provision ISR partneri su u pružanju cyber-secured IP rešenja za video nadzor. Provision-ISR je specijalizovan za video nadzor solucije za širok spektar primene. Njihov širok asortiman proizvoda uključuje visokokvalitetne IP i AHD kamere, kapacitativne video nadzor snimače, i kompletan portfolio dodatne opreme za video nadzor industriju. Pored toga, inženjerski kapaciteti Provision-ISR-a poseduju specifično, jedinstveno iskustvo u razvoju inovativnih softverskih rešenja, uz očuvanje intuitivnog, responsivnog i jednostavnog korisničkog interfejsa.

Check Point Quantum IoT Protect Firmware

Check Point Quantum IoT Protect Firmware proizvođačima video nadzor uređaja, kao što je Provision-ISR, pruža kompletno end-to-end rešenje za potrebe u domenu cyber security firmware-a. Od otkrivanja firmware bezbednosnih rizika, preko unapređenja cyber-bezbednosti proizvoda sa zaštitom u realnom vremenu, do upravljanja ovim proizvodima u smislu definisanih bezbednosnih politika, proizvođači IP kamera i IoT uređaja dobijaju nove uvide, bezbednost i kontrole koje su im potrebne da bi krajnjim korisnicima ponudili visoko cyber bezbedne, umrežene proizvode.

Sa ugrađenom cyber bezbednošću u video nadzor proizvodima i rešenjima, Provision-ISR se izdvaja od ostalih CCTV ponuda. Check Point IoT Protect™ Nano Agent® – ugrađena zaštita u realnom vremenu za IP kamere, pruža IP povezanom sistemskom rešenju zaštitu u realnom vremenu.

Zasnovan na tehnologiji integriteta kontrolnog toka (Control Flow Integrity – CFI), lagan Check Point IoT Protect™ sa Nano Agent®-om omogućuje korisnicima da se odbrane od najsofisticiranijih napada na IP uređaje, uključujući shell injections, korupciju memorije, control flow hijacking i čak zero-day firmware ranjivosti koje još nisu otkrivene. Ovi napadi povezani su sa zloglasnim eksploatacijama poput: EternalBlue, Heartbleed, Shellshock, Bluebourne, Ghost, Venom i ImageTragick.

Provision-ISR – Inovativno i cyber bezbedno video nadzor rešenje

Cyber-secured video nadzor rešenje Check Point Provision-ISR optimizovano je za širok spektar kupaca, od privatnog sektora, preko SMB-a pa sve do Enterprise korisnika. Potrošačima će se svideti rešenje jer dobijaju pouzdano i cyber-bezbedno video nadzor rešenje. Za veće kompanije koje po prirodi zahtevaju još više zaštite i žele da upravljaju svojom video nadzor bezbednošću, Provision-ISR solucija nudi sveobuhvatno cyber security rešenje enkriptovano na relaciji od cloud-a do IP kamere, NVR video nadzor snimača i VMS video menadžment sistema.

Ovako dizajnirana solucija korisnicima omogućuje da upravljaju celokupnom infrastrukturom iz Provision-ISR distribuiranog, cloud upravljivog, bezbednosnog interfejsa za zaštitu velikog, raznovrsnog skupa mreža, cloud instanci, endpoint-a, mobilnih uređaja i IoT uređaja.

Bezbednost se isporučuje na edge-u u okviru asset-centric pristupa koji mapira video nadzor uređaje zaštićene Nano Agent-om, i primenjuje specifične bezbednosne prakse i protokole kao što su usklađenost, kontrola pristupa uređajima i preveniranje cyber pretnji.

O Provision-ISR

PROVISION-ISR je izraelska multinacionalna kompanija osnovana 2007. godine da bi zadovoljila potražnju za proizvodima visokog kvaliteta u srednjem segmentu video nadzor industrije. Mnogi izraelski proizvođači bezbednosnih solucija dolaze iz raznih specijalnosti uključujući upravljanje vanrednim situacijama, cyber security, obaveštajne službe, zaštitu kritične infrastrukture, pametne gradove i u slučaju Provision-ISR, savremena video nadzor rešenja. Danas Provision-ISR isporučuje svoja video nadzor rešenja u više od 40 zemalja širom sveta, sa razgranatom mrežom Provision-ISR predstavništava i u partner saradnji sa svojim autorizovanim distributerima.
www.provision-isr.com

O Check Point-u

Check Point Software Technologies Ltd. je vodeći pružalac cyber security rešenja vladama i korporativnim preduzećima globalno. Check Point solucije štite kupce od cyber napada, sa vodećom stopom zaustavljanja malware-a, ransomware-a i drugih vrsta cyber napada. Check Point nudi višestruku bezbednosnu arhitekturu koja štiti informacije kompanija u cloud-u, na mreži i na mobilnim uređajima, kao i najobuhvatniji, intuitivan sistem za upravljanje bezbednošću iz jedne tačke. Check Point štiti preko 100.000 organizacija svih veličina na globalnom nivou.
www.checkpoint.com

Projektna Podrška

Ukoliko planirate video nadzor projekat zasnovan na Provision-ISR cyber-security rešenjima, slobodno nas konsultujte kako biste osigurali optimalno i rešenje u skladu sa vašim potrebama. Upstream ICT Alliance stoji vam na raspolaganju za besplatne stručne savete kao i za podršku u svim fazama projekta – od planiranja do realizacije.

U međuvremenu pogledajte Provision-ISR Product Selector za sve dostupne proizvode i sistemska rešenja.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.