4K rezolucija kamere sa solarnim napajanjem

wifi-kamere-hikvision-solarno-napajanje-video-nadzor-300x300-1

Sadržaj članka

Hikvision Wi-Fi nadzorna kamera sa solarnim napajanjem savršeno odgovara video nadzor instalacijama gde su potrebne robusne performanse, ali i gde konvencionalna strujna napajanja i Ethernet kablovi nisu opcija.
Ova Hikvision Wi-Fi nadzorna kamera sa solarnim napajanjem predstavlja idealan video nadzor komplet za farme, šumska područja, kao i za izazovne infrastrukturne projekte ili za povremena sportska i kulturna dešavanja.

 

Fleksibilno video nadzor obezbeđenje

Često krajnji korisnici ili sistem integratori moraju sami kupiti i sastaviti različite delove video nadzor opreme kako bi izgradili samostalni bezbednosni sistem za primene u kojima električna energija i internet nisu dostupni. Za ovaj proces potrebno je mnogo dizajnerskog rada i vremena da se pronađu odgovarajući delovi i adekvatna oprema za video nadzor, a rezultat je često uvećanje troškova i lične energije, uz upitnu sistemsku stabilnost, a vrlo verovatno i uz očekivane poteškoće u funkcionisanju i korišćenju sistema. Međutim sada, Hikvision Wi-Fi solucija može biti instalirana veoma lako i od strane samo jedne osobe, čime je obezbeđena efikasnost, stabilnost i jednostavnost upotrebe.

Nije potrebno električno ožičenje ni mrežni kablovi!

Pokretan solarnom energijom, ovaj video nadzor komplet se postavlja bez ikakvih električnih instalacija. Ugrađena baterija podržava pametno upravljanje napajanjem i dugoročno skladištenje energije, pa na ovaj način korisnici mogu uživati u neprekidnom radu do 7 dana bez direktne sunčeve svetlosti. Podržavajući više standarda, uključujući GSM, VCDMA i 4G LTE, postavke Wi-Fi Hikvision video nadzor kompleta se lako i bežično povezuju sa internetom putem mobilnih mreža.

 

 

Jednostavna instalacija

Lagani i profesionalni modularni dizajn omogućuju instalacioni proces bez ikakve mehaničke opreme, što značajno smanjuje troškove instalacije i vreme. Dodatno, WiFi Hikvision bežične kamere za video nadzor dizajnirane su za spoljnu upotrebu i neometano rade u ekstremnim vremenskim uslovima, bilo da se radi o jakom vetru, kiši ili drugim intenzivnim padavinama.

Izuzetno niske temperature? Nema problema.

Obične baterije često gube snagu ili potpuno ne rade zimi. Ali Wi-Fi Hikvision bežične kamere na solarno napajanje dolaze sa baterijom koja radi na temperaturama do minus 20°C.

HikVision WiFi kamera DS-2XS6A87G1-L/C32S80
• EXIR 4G solarna IP kamera
• Visok kvalitet snimka, 4K (8MP) rezolucije
• 24/7 kolor režim rada
• True WDR tehnologija za jasne slike i u svetlosno izazovnim i promenljivim okruženjima
• Deep Learning – detekcija klasifikovanih objekata poput ljudi i vozila
• 80W solarni panel, 30Ah dopunjiva litijum baterija
• LTE-TDD/LTE-FDD/WCDMA/GSM 4G wireless network transmisija, podrška za Micro SIM card
• IP67 stepen zaštite
• Integrisan 64GB eMMC snimački prostor

Kako Kupiti?

Planirate nabavku solarnog Wi-Fi video nadzor rešenja? Kontaktirajte nas kako biste dobili profesionalnu podršku, od planiranja do instalacije i obuke za rukovanje sistemom. U saradnji sa licenciranim integrator partnerima obezbeđujemo najbolje komercijalne uslove, uz profesionalnu instalaciju i produžene garantne rokove na opremu i radove.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.