Wisenet HD+ serija video nadzor kamera i snimača

Video_Nadzor_Kamere_Wisenet-HD

Sadržaj članka

Wisenet HD+ serija video nadzor kamera i snimača

Wisenet HD+ serija video nadzor kamera i snimača predstavlja idealno rešenje za korisnike koji još uvek nisu u potpunosti spremni za prelazak na IP video nadzor tehnologiju.

Predstavljamo vam novu Wisenet HD+ seriju video nadzor kamera i snimača koje isporučuju izuzetno visok nivo detalja u sceni i pružaju dodatnu sistemsku upotrebnu korisničku vrednost.

Wisenet HD+ video nadzor kamere isporučuju izuzetne detalje u FullHD rezoluciji, putem standardnog koaksijalnog kabla

Nova Wisenet HD+ serija proizvoda uključujući segment AHD tehnologije, pruža izvanredan kvalitet slike i izuzetan nivo detalja u sceni, i to putem postojećeg koaksijalnog kabla. Wisenet HD+ kamere i DVR snimači dizajnirani su da privuku pažnju kupaca koji žele video nadzor u FullHD rezoluciji, ali nisu još uvek spremni da migriraju sa AnalogHD na IP mrežna video nadzor rešenja.

Sa konkurentnim cenovnim rangom, više modela kamera i video nadzor snimača u Wisenet HD+ seriji omogućuju pristupačnu nadogradnju za stare analogne sisteme, kao i za nove video nadzor instalacije.

wisenet_hd_video_nadzor_kamere_1

Bez enkodera, konvertera ili svičeva

Plug&play Wisenet HD+ serija podržava prenos FullHD slike i audio signala bez ikakvih smetnji ili gubitka slike čak do 500m dužine, koristeći standardni koaksijalni kabl. Wisenet HD+ serija kamera i DVR snimača predstavlja troškovno-efikasnu soluciju jer je veoma jednostavna za implementaciju i nema potrebe za dodatnim troškovima u smislu prateće enkoder-konverter-svič investicije, setovanja i instalacije ove opreme.

Karakteristike Wisenet HD+ paketa

Svih sedam modela kamera omogućuju dan/noć režim rada sa integrisanim IR-cut filterom. Ova serija kamera takođe je opremljena sa funkcionalnostima poput detekcije pokreta, dualnog napajanja i SSNRIV, najnovijom generacijom Samsung Super Noise Reduction tehnologije za redukciju šuma. Ova Samsung tehnologija eleminiše šum u sceni u uslovima slabog osvetljenja, bez zamućenja slike, uz dodatnu pogodnost do 70% smanjenja potrošnje mrežnih propusnih kapaciteta, ili prostora za arhiviranje snimaka, što dodatno povećava korisničku upotrebnu vrednost sistema i čini sam sistem znatno efikasnijim.

Multi-streaming i snimanje u realnom vremenu

Tri modela Wisenet HD+ DVR snimača mogu istovremeno snimati u realnom vremenu na svim kanalima, dok simultano izvršavaju multi-stream putem mreže uključujući i mobilne uređaje. Video nadzor solucija koja podržava multi-strim tehnologiju značajno uvećava korisničke mogćnosti bilo da se radi o operateru, administratoru, ili o vlasniku sistema. Pristup kamerama u sistemu može se obaviti značajno efikasnije i brže kada su na raspolaganju višestruki strimovi prilagođenih rezolucija.

Jednostavna i efikasna instalacija

Instalateri sa ograničenim, ili veoma skromnim iskustvom u domenu IP mrežnih sistema, mogu koristiti Wisenet HD+ seriju kamera i video nadzor solucija kao idejno rešenje za laku i efikasnu instalaciju. Ova serija snimača kamera instalira se po istom principu kao i konvencionalni analogni video sistemi. Za instalaciju i puštanje u rad nisu potrebni enkoderi, konverteri ili svičevi, a u slučajvevima korišćenja već postojeće koaksijalne kablovske infrastrukture, troškovi instalacije i vreme potrebno za setovanje sistema svedeni su na minimum.

Doživite superioran kvalitet slike (max. 4MP)

Nova Wisenet HD+ serija analognih kamera podržava kamere od 4MP (2560px x 1440px) i od 2MP (1920px x 1080px) rezolucije pružaju izuzetan kvalitet slike do poslednjeg detalja. Izuzetno precizna slika, bez zamućenih detalja, ne samo da pruža bolje performanse od postojećeg analognog sistema, već i podržava iste rezolucije kao i mrežni IP sistemi bez ikakvog kašnjenja, a slike koje dostavlja su mnogo jasnije i živopisnije. Wisenet HD+ serija 4MP kamera predstavlja idealno rešenje za srednje i velike projekte, koji zahtevaju veoma pouzdan i siguran sistem video nadzora, dok su istovremeno cenovno značajno efikasniji većine konkurenata.

Čistija slika sa WDR 120dB, defog i noise reduction funkcionalnostima

Wisenet HD+ serija kamera od 2MP pruža čistiju sliku uz pomoć WDR 120dB funkcionalnosti, čak i u uslovima kada je jako pozadinsko osvetljenje. Hanwha Techwin tehnologija za filtriranje magle iz scene pruža zadovoljavajuće rezultate u područjima gde je neophodan konstantan nadzor i situacioni pregled poput aerodroma, luka, gradova,…

Prenos slike na do 500m udaljenosti

Wisenet HD+ serija kamera može da prenosi odličan kvalitet video i audio zapisa do 500m pomoću koaksijalnog kabla i bez ikakvog kašnjenja prenosa. Ova serija proizvoda predstavlja troškovno-efikasno rešenje, jer omogućava korisnicima prenos slike na većim rastojanjima nego što je to slučaj kod običnih analognih sistema pa je samim tim olakšan posao i instalaterima i krajnjim korisnicima.

video_nadzor_snimac_500m

DVR podržava 4K rezoluciju putem HDMI porta

Wisenet HD+ DVR video nadzor snimači pomoću HDMI porta, omogućuju da se slika sa četiri 2MP AHD kamere prati na četiri podeljena ekrana u 4K rezoluciji.

video nadzor snimači 4K

Lako i fleksibilno rešenje za buduća proširenja i nadogradnje

Kako su DVR karakteristike AHD tehnologije kompatibilne i sa Wisenet HD+ serijom kamera, čak i sa standardnim analognim kamerama, korisnici mogu izbeći ili značajno smanjiti troškove dodatne opreme za nadogradnju već postojećeg sistema ili kompletnu zamenu sistema. Prilikom nadogradnje vašeg postojećeg sistema na Wisenet HD+ video nadzor sistem, nema dodatnih troškova, odnosno nema potrebe za dodatnim kabliranjem, jer je pomoću HD+ serije moguće preneti sliku fullHD rezolucije preko već postojeće kablovske infrastrukture, što u mnogome umanjuje troškove i štedi vreme potrebno za zamenu/postavljanje novih kablova.

Veoma laka instalacija

U poređenju sa kompleksnijim IP rešenjima, AHD tehnologija je veoma jednostavna i laka za instalaciju, a pritom pruža izvanredan kvalitet slike u FullHD rezoluciji. Pošto se instalira po istom principu kao i konvencionalni analogni video nadzor rsistemi i ne zahteva nikakvo specifično predznanje, možete uštedeti i vreme i uloženi napor, a opet kreirati video nadzor soluciju koja će odgovoriti na sve tražene projektne zahteve korisnika.

Za detaljnije informacije o Hanwha Wisenet HD+ seriji proizvoda kao i o partner mreži sistem integrator kompanija kod kojih možete kompletirati kupovinu, kontaktirajte ovlašćenog Hanwha Techwin distributera, kompaniju C.C.T.V Centar Master.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.