PANORAMSKA NADZORNA KAMERA AVIGILON H5A FISHEYE – ZA KUPCE KOJI ŽELE VIŠE

31/03/2021 |

AVIGILON H5A Fisheye nadzorna kamera predstavlja troškovno-efikasno rešenje koje obezbeđuje 360° panoramski pregled prostora bez „mrtvih uglova“. Uz prvoklasan paket analitike i AI, Avigilon H5A kamere za video nadzor u mogućnosti su da proaktivno detektuju kritične događaje, kako i da unaprede sveopštu efikasnost security timova. Nativna ONVIF Profil S, T i G kompatibilnost koju ova panoramska kamera poseduje, omogućuje fleksibilnu integraciju u već postojeću ONVIF video infrastrukturu.

Panoramski 360° nadzor samo sa jednom kamerom

Avigilon H5A Fisheye kamera za video nadzor omogućuje superiorni situacioni pregled sa manjim brojem potrebnih kamera, čime se utiče na smanjenje sveukupnih instalacionih i nabavnih troškova prilikom implementacije video nadzor rešenja. Inicident menadžment procesi unapređeni su sa opcionalnim audio strimom za potrebe upotpunjenja dokaznog materijala.

Savremen i diskretan dizajn Avigilon H5A fisheye kamere

Za instalacije koje iziskuju nenametljivu nadzornu soluciju, sa in-ceiling montažnom opcijom, Avigilon H5A fisheye kamere isporučuju se sa prednjom maskom koja jednostavno može biti prefarbana kako bi se u potpunosti uklopila sa estetikom enterijera u koji se instalira.

Avigilon video analitika sledeće generacije

Avigilon H5A fisheye kamere dolaze sa integrisanom video analitikom sledeće generacije za unapređenu detekciju ljudi u okviru nadzorne scene. Operateri sada mogu značajno ubrzati odzivnu reakciju u realnom vremenu, kao i forenzičke istrage, koristeći najbolje u klasi Avigilon Face Recognition, kao i Avigilon Appearance Search tehnologije.

Brza i laka instalacija

Sa širokim izborom dodatnih montažnih elemenata i instalacionih opcija, Avigilon je obezbedio instalaterima veliku fleksibilnost i jednostavnost instalacije, kako za unutrašnju, tako i za spoljnu montažu Avigilon H5A Fisheye kamere za video nadzor.

Ključne karakteristike:
• 8MP i 12MP rezolucija
• Adaptivna IR tehnologija
• Opciono audio snimanje, putem integrisanog mikrofona
• AI Unusual Activity Detection tehnologija
• Avigilon Appearance Search tehnologija
• Facial Recognition tehnologija
• FIPS 140-2 kompatibilnost
• H.264 i H.265 HDSM smartcodec tehnologija
• ONVIF Profil S, T, G kompatibilna
• COVID-19 Response tehnologija
• 5-godišnja garancija

Video Nadzor Kamera AVIGILON H5A Fisheye – Datasheet

Video Nadzor Kamera AVIGILON H5A Fisheye – Brochure

Podrška pri nabavci i implementaciji

UPSTREAM ICT ALLIANCE u saradnji sa autorizovanim AVIGILON integrator partnerima omogućuje kupcima profesionalnu podršku prilikom nabavke i implementacije Avigilon video nadzor solucija. Pozivamo vas da se konsultujete sa našim ekspertima u vezi sa Avigilon video nadzor rešenjima, kako bismo vam pomogli u optimizaciji zahteva i realnih potreba pre same kupovine. Kontaktirajte nas za besplatne stručne konsultacije i saznajte koje sve mogućnosti donose Avigilon napredne video nadzor solucije.