JEDINSTVENI POPUSTI I POKLONI – Q4,2019

09/10/2019 |

U saradnji sa partnerima portala – licenciranim sistem integratorima i distributerima, napravili smo objedinjen lager sistema tehničke zaštite, pre svega alarm monitoring i video nadzor sistema – po promotivnim cenama i uz mnoštvo poklon proizvoda za kupce.

 

Dugo očekivana sinergijska akcija portala VideoNadzor.Net ponovo startuje!

U okviru sinergijske ponude organizovane u saradnji sa partnerima portala, kupcima su na raspolaganju alarm monitoring sistemi sa 90% popusta, kao i video nadzor sistemi po posebnim cenama, namenjeni privatnim korisnicima i malim i srednjim firmama. U okviru ove ponude, korisnicima je ponovo na raspolaganju preko 100 kompleta video nadzor i alarmnih setova renomiranih proizvođača.

U ponudi je nova video nadzor i alarmna oprema, koja od momenta vaše kupovine dolazi sa standardnom 2-godišnjom, 3-godišnjom i 5-godišnjom garancijom!

Video nadzor oprema podržava najnoviji kompresioni H.264 i H.265 standard, kamere za video nadzor su Full HD rezolucije,  a u ponudi su i hard diskovi najnovije generacije za optimizovano skladištenje video nadzor arhive.

Alarmni sistemi u okviru ove ponude pripadaju najnovijoj generaciji proizvoda renomiranih proizvođača PARADOX i DSC, uz savremenu senzorsku tehnologiju ugrađenu u detekore pokreta i druge periferne elemente sistema.

Pošaljite nam kontakt formular i rezervišite vaš sistem na vreme

ALARM MONITORING SISTEM SA 90% POPUSTA

U okviru ove promotivne akcije alarm monitoring sisteme možete nabaviti sa čak 90% popusta koji je važeći za sve elemente protivprovalnog alarmnog sistema. Dodatno, uz sniženu cenu instalacije, obezbedili smo i povlašćenu cenu mesečne usluge alarm monitoringa. Pošaljite nam kontakt formluar i u poruci naznačite da ste zainteresovani za ALARM MONITORING SISTEM sa 90% popustom, a mi ćemo vas kontaktirati radi izdavanja kompletne ponude i realizacije.

alarm monitoring sistem

 

!!! DVE FULL HD KAMERE ZA VIDEO NADZOR NA POKLON !!!

U okviru ove iste promotivne akcije – svi kupci koji nam pošalju ispunjenu kontakt formu sa iskazanim interesovanjem za alarm monitoring sistem – Dobijaju NA POKLON DVE FULL HD KAMERE ZA VIDEO NADZOR.

I to nije sve!

Ukoliko se odlučite za kompletiranje video nadzor sistema preko naše mreže autorizovanih i licenciranih sistem integratora – Stičete pravo i na promotivni popust od 50% na video nadzor snimač, dodatne kamere, hard diskove, napajanje kao i na kompletan instalacioni materijal!!! Sa dodatno sniženim cenama instalacije ova promo akcija predstavlja najbolju ponudu na tržištu! Količine su ograničene, zato požurite i rezervišite sistem na vreme!

Pošaljite nam kontakt formular i rezervišite vaš sistem na vreme

U saradnji sa članicama Upstream ICT Alliance – na raspolaganju vam stoje naši partneri, licencirane sistem integrator firme koje vam mogu pružiti pouzdanu i efikasnu podršku u instalaciji, puštanju sistema u rad, kao i obučiti vas za rukovanje kupljenim sistemom tehničke zaštite.

Dodatno, za sva zainteresovana pravna lica obezbeđen je dodatni popust na izradu zakonski obavezne dokumentacije prilikom nabavke video nadzor i alarmnih sistema. Procena rizika, plan, projekat,… u okviru ove ponude obezbeđeni su po posebnim, diskontovanim cenama.

Nabavka i upotreba video nadzor i protivprovalnih alarmnih sistema drastično umanjuje rizik od nastanka štete i gubitka dobara izazvanih neovlašćenim ulaskom u objekat i krađom. Alarmni sistemi povezani na kontrolni monitoring centar uvek mogu sprečiti štetu i pre nego što ona nastane.

Iskoristite promotivni period i nabavite željenu opremu, uz diskontovane cene!

Količine su ograničene, zato požurite i pošaljite nam upit.