DODATNA OPREMA ZA ALL-IN-ONE AETEK SVIČEVE: FIBER OPTIC PANEL

28/10/2021 |

Vodeći proizvođač networking rešenja specijalno dizajniranih za profesionalne video nadzor instalacije, dodao je veoma koristan aksesoar svojoj H seriji Aetek outdoor svičeva za video nadzor. U pitanju su fiber optički paneli za konektovanje optike u okviru istog kućišta u kojem se nalazi mrežni svič sa svojim integrisanim napajanjem.
Uz SFP module, kao i ugaone i stubne nosače za montažu H serije Aetek svičeva za video nadzor, Aetek FO paneli kao dodatna ZOK oprema sada dodatno pojednostavljuje proces instalacije i setovanje sistema.

AETEK mrežni svičevi za video nadzor

Aetek H serija mrežnih svičeva predstavlja kompletno rešenje za video nadzor instalaciju. Sa IP67 i IK10 zaštitnim kućištem Aetek H serija svičeva pogodna je za instalaciju i u najizazovnijim spoljnim okruženjima. U okviru ovog kućišta svič dolazi sa sopstvenim integrisanim napajanjem što dodatno ubrzava i olakšava proces montaže i implementacije, posebno kada se radi o instalacijama na stubovima i generalno na većim visinama.

Svi Ethernert portovi na Aetek sviču (isporučuju 30W ili 60W ka PoE uređajima) poseduju svoju 6KV prenaponsku zaštitu, dok dodatno, samo napajanje sviča poseduje svoju 40KV prenaponsku zaštitu.

Kompletna Aetek dodatna oprema za pouzdanost u radu

AETEK AT-300 Fiber Panel Adapter
Kompatibilan sa AETEK H40-044-30-150, AETEK H40-082-30-250 i AETEK H21-082-30-150.
AETEK AT-300 Fiber Panel Adapter datasheet

AETEK AT-301 Fiber Panel Adapter
Kompatibilan sa AETEK H80-044-30-150, AETEK H80-044-60-250, AETEK H80-084-30-250
AETEK AT-301 Fiber Panel Adapter datasheet

AETEK SFP Moduli

AETEK Pole & Corner Mount Adapteri

Spoljni Aetek PoE svicevi za profesionalne video instalacije

Projektna Podrška

Upstream ICT Alliance d.o.o. generalni je distributer AETEK infrastrukturnih networking solucija, posebno dizajniranih za video nadzor primenu. Dodatne informacije o vodećim networking solucijama proizvođača Aetek možete pročitati na sledećem linku: Aetek mrežni svičevi i networking solucije za video nadzor instalacije.

U saradnji sa našim licenciranim projektantima i integrator partnerima u mogućnosti smo da srednjim i velikim, industrijskim i korporativnim kupcima pomognemo u svim fazama projekta.

Svim integrator partnerima i kupcima je obezbeđen lager za PoC/Demo projekte, uz prateće obuke u našem trening centru u Beogradu.

Kontaktirajte nas za podršku u kreiranju optimalne AETEK networking solucije za vaš video nadzor projekat.